Mijn Pagina

Box 3659 Alexandra

Alexandra
Afwezig
Kennisgebieden

Welkom lief mens,

Ik ben Alexandra, en ik ben een gecertificeerde, helderziende, heldervoelende, helderwetende en helderhorende healer & reader.

Ik kan je een verhelderende reading geven:

Ik geef je een Hallo, om contact te maken met wie jij in wezen bent, Ik maak verbinding, en lees de informatie. Tijdens een reading gaat het veelal om het lezen van wat er is en dat jij met die informatie verder kan. Het kan heel waardevol zijn als dingen letterlijk aan het licht komen, dat het er mag zijn, dat er woorden aan gegeven zijn, en het niet meer weggestopt hoeft te worden. Dat brengt tegelijkertijd een hele helende stroom op gang.

Reading kan n.a.v een vraag, thema, bijv relatiereading en bedrijfsreading. Of algemeen.

Symbool waarmee ik graag een reading doe is een roos, deze roos licht op als ik contact met je maak. Uitleg volgt in het gesprek, je herkent als goed is het zelf precies als ik je roos lees.

Foto reading kan zeer zeker ook. Graag een foto van jezelf en niet van iemand die geen toestemming heeft gegeven. Email is fijn om terug te lezen, en de helende werking nogmaals te ervaren.

Ik kan je ook een verlichtende healing geven op afstand.

Hierbij geef ik je ook een Hallo voor wie jij in wezen bent, in de verbinding die ik dan heb mogen krijgen lichten er dingen op die aandacht nodig hebben. Je zult merken dat afstand niets uitmaakt, als jij kunt ontvangen en je open durft te stellen kan een healing diep bij je doorwerken, dit kan na ons telefoongesprek nog een tijdje doorgaan. Door healing kan je energie weer beter gaan stromen, en soms kunnen daarbij ook emoties die je hebt vastgezet aangeraakt worden en gaan stromen, ook letterlijk, is een teken van heling, stelt je in staat om het ook los te gaan laten.

Waar zou jij graag een healing op willen?

Desgewenst leg ik een kaart uit het Tarot voor je of een legging, 3 kaart (verleden, heden, toekomst) of 10 kaart (keltisch kruis). 

Ik heb ook een eigen praktijk, a Divine Awakening  www.adivineawakening.com  (website is nog even in onderhoud)

Opgericht omdat ik ernaar verlang mensen een plek te geven waar ze zich echt gezien en gehoord voelen, voor wie ze in wezen zijn, zuiver en zonder oordeel.

Om te kunnen ervaren dat het plafond van, je kan het niet, niet bestaat.

Want jij kunt het wel!

Hartegroet,

Alexandra

  0909 - 0511 (90 cpm) Koop nu credits 67 cpm
  0903 - 48338 (150 cpm) Koop nu credits 67 cpm