Mijn Pagina

Box 8025 Miep

Miep
Afwezig
Kennisgebieden

Hallo ik ben Miep en ben van mijn geboorte af al een lichtdrager. Dit is iets wat ik ben en niet van buitenaf heb geleerd. Lichtdrager zijn betekent dat je levenslicht draagt en dat je instaat bent je met het levenslicht van anderen te verbinden. Het maakt dan ook niet uit waar deze persoon woont. Zelf heb ik alle fasen van het leven doorlopen. Dit maakt het mogelijk om op elk gebied mensen te helpen en advies te bieden en dit advies aan te passen aan de persoon voor wie dit bestemd is. Door dit levenslicht ben ik instaat om verder te kijken dan het heden. Waar ligt het geluk van de ander en wat is er nodig om geluk je eigen te maken. Wat is er in het verleden gebeurt waardoor iemand misschien andere keuzes heeft gemaakt. 

Zijn er vragen die je hebt over de liefde, relaties misschien over een overleden vader of moeder, zoon of dochter enz. Daar help ik je bij.

Verder ben ik in bezit van een groot analytisch vermogen. Wat me in staat stelt veel details te zien die belangrijk zijn in het oplossen van vraagstukken van het leven.

In het dagelijks leven verricht ik werk als verzorgende IG op een somatische afdeling. Dit stelt me instaat om ook hier mensen dagelijks te helpen en coachen.

  0909 - 0511 (90 cpm) Koop nu credits 67 cpm
  0903 - 48338 (150 cpm) Koop nu credits 67 cpm