Spiritueel Raadgevers

Heb je advies nodig over hindernissen op je levenspad? Vraag onze spiritueel raadgevers om raad

Een spiritueel raadgever kun je beschouwen als een raadgever. Dit woord zegt het al: een raadgever is iemand die raad geeft. De consulenten van Spirit4u geven raad aan de hand van hun vakgebied, dat bepaald wordt door hun kennis en ervaring. Je kunt raad krijgen over alle mogelijke aspecten van je leven, elk thema dat jij kiest kan aan bod komen. Samen met jou bekijkt de consulent je vraag en geeft je dan advies dat je helpt om oplossingen te vinden voor de hindernissen die je op je levenspad aantreft.

Eigenlijk zijn alle consulenten van Spirit4u spiritueel raadgevers. Lees hun persoonlijke beschrijvingen en ontdek met welke kennis zij je het beste kunnen ondersteunen. Tijdens het gesprek creëren jullie samen een sfeer van vertrouwen. Je zal merken dat je daardoor echt ervaart dat het verkregen advies passend is voor jou, afgestemd is op jou. Het is belangrijk dat je deze raad niet zomaar opvolgt, toets die eerst aan je eigen gevoel, geweten en waarheid. Op deze manier zal het gesprek je weer dichter bij jezelf brengen. Je zal de situatie waarover je raad vroeg vanuit een heel andere hoek kunnen bekijken. Een consult is vergelijkbaar met een parabeurs. Bij ons is het een online paranormale beurs waar je direct terecht kunt.

Nu Beschikbaar!

Pauline
In gesprek

Mijn naam is Pauline. Vanuit mijn gaven als heldervoelend en helderziend medium, zal ik in alle eerlijkheid uw vragen beantwoorden. 

Erik
In gesprek

Helderziend/voelend medium en therapeut m.b.t. werk, financiën, relatie en opvoeding. Graag help ik u bij al uw levensvragen.

Mirjam
Beschikbaar

Als transformatiecoach ben ik gespecialiseerd in zielsconnecties en als levenscoach help ik u om
het beste uit uzelf te halen. Ik analyseer uw ziektebeelden en dromen en pendel uw vragen.

Alberdina
Beschikbaar

Spirituele/hulpverlener Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg.

Al onze consulenten

Monique Box: 8072

Monique

Mijn naam is Monique, ik ben medium, paragnost, kaartlegster, lifecoach en voedingscoach.

Irén Box: 3728

Irén

Heldervoelend tarotiste, chakranumeroloog, natuurgeneeskundige, psycho-sociaal/hypnotherapeut, pendelen. (ervarings-)deskundig op gebied van pesten op de werkvloer. Meer info op "mijn pagina”.

Margot Box: 3742

Margot

Ik kan goed invoelen waardoor ik je kan helpen met vragen die gaan over: de relatie met je partner, de relatie met je kind- of ouder, je relatie met anderen, blokkade's bij jezelf waar je niet uit komt.

Angela 1 Box: 8007

Angela 1

Helderzienden, Paragnosten, Medium, Numerologen

Pauline Box: 3604

Pauline

Mijn naam is Pauline. Vanuit mijn gaven als heldervoelend en helderziend medium, zal ik in alle eerlijkheid uw vragen beantwoorden. 

Emily Box: 3618

Emily

Helderziend/voelend Numeroloog. Samen met u vinden we een antwoord op vragen betreffende werk en relaties. Ook voor droomanalyse.

Foekje Box: 3624

Foekje

Spirituele raadsvrouw, ik help je graag verder met je vragen of moeilijke situatie. Ik werk met de tarotkaarten en de pendel. Heldervoelend. 

Henriette Box: 3691

Henriette

Erkend (Medisch) Astrologe helderwetend- en ziener voor al uw levensvragen; werk, relatie en financiën. Wat is uw levensdoel?

Yvonne2 Box: 3738

Yvonne2

Ik ben helderziend en leg kaarten. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen. Als je mij belt dan ben ik er voor jou.

Yvonne1 Box: 3694

Yvonne1

Heldervoelend kaartlegster. Engelenboodschap en/of pendelen. Mental coach. Ik weet veel over zielenconnecties.    

Pia Box: 3717

Pia

Heldervoelend, Healer, Tarotist, Numeroloog, Chakra's, HSP gespecialiseerd.

Tara Box: 3725

Tara

Relatie, liefde, werk, opvoeding, angsten, spirituele vragen... ik help je graag met kaarten, gidsen, helder voelen en reiki op afstand, bel me!

Dalila Box: 3727

Dalila

Mijn naam is Dalila, ik ben een geboren medium, mijn gaven zijn helder voelend, wetend & ruikend. Naast foto readings en psychometrie kan ik ook contact leggen met overleden dierbaren

Erik Box: 3745

Erik

Helderziend/voelend medium en therapeut m.b.t. werk, financiën, relatie en opvoeding. Graag help ik u bij al uw levensvragen.

Mirjam Box: 3780

Mirjam

Als transformatiecoach ben ik gespecialiseerd in zielsconnecties en als levenscoach help ik u om
het beste uit uzelf te halen. Ik analyseer uw ziektebeelden en dromen en pendel uw vragen.

Gré Box: 3781

Gré

Ik ben sinds 1988 natuurgeneeskundige waarin ik met heel veel liefde en passie mensen een ruggensteun bied waardoor ze weer een goed, energiek en vooral gezond in het leven mogen staan,  zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied.

Ingrid 1 Box: 8075

Ingrid 1

Heldervoelend & wetend ,Tarotiste werkt met Lernormand kaarten.Met mijn energie breng ik licht op uw pad

Alberdina Box: 8062

Alberdina

Spirituele/hulpverlener Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg.

Nathalie Box: 8059

Nathalie

Healer,ReiKi Master, Tarot Consultant,  Advies bij Levensvragen liefde & relaties, gezondheid, leven, sterven en dood.

Carolien Box: 8046

Carolien

Heldervoelend, empatisch, spiritueel en paragnostisch begaafd.  Ervaring met pendelen, kristallen, Reiki, energetisch helen, ghostbusting en counselen. Zeer gespecialiseerd in zielsverwantschappen/tweelingzielen.

Anne Box: 8006

Anne

Helderziend & Voelend raadgever beelden komen tijdens het gesprek.

Monique 2 Box: 8082

Monique 2
Als paranormaal genezer en ervaren tarotist kan ik je antwoord geven op vele levensvragen.

Evita Box: 8043

Evita

Medium, Natuurgeneeskundige. Ik kan je handvatten geven, zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf en zo weer positief naar de toekomst kunt kijken.

Petra Box: 8047

Petra

(juridisch) advies,
coaching,tarot & engelenkaart reading,
intuïtieve gesprekken.

Roelfke Box: 8052

Roelfke

Hallo, ik ben Roelfke. Ik ben spiritueel begeleidster, Healer en lichtwerkster.U kunt bij mij terecht voor vragen over leven, sterven, rouwverwerking. Ook een Reiki, Healing of Lichtbehandeling op afstand is mogelijk.

Roos Box: 8048

Roos
Mijn naam is Roos, Ik werk als relatietherapeut en gebruik hierbij mijn helderziende en heldervoelende waarnemingen. Daarnaast werk ik o.a. met Lenormand, Engelen en tarot kaarten en de pendel.

Jannie Box: 8036

Jannie

Ik leg dieren kaarten en totum kaarten en moeder aarde kaarten,  daarnaast doe ik aan fotoreading en healing op afstand. 

Sylvia Box: 8088

Sylvia

Ik werk met de Engelen kaarten, luisterend oor en help je graag met je vragen. ook over natuurlijke voeding en kruiden

Irene Box: 8028

Irene

Heldervoelend. Veel ervaring met o.a. zielsliefdes, mensen met psych. klachten in je omgeving, familieproblematiek en HSP.
Ik help je graag!

Noor Box: 8056

Noor

Helderwetend en heldervoelend medium. Tarotiste, numerologe en astrologe. Noor gebruikt een combinatie van tarot, astrologie en numerologie om jouw vragen te beantwoorden. 

Amanda Box: 8057

Amanda

Mijn naam is Amanda ik leg tarotkaarten. De tarot voor ondersteuning in vragen omtrent: liefde en relaties, werk, leidraad voor toekomstige doelen en verlangens, innerlijk groei en spirituele ontwikkeling.