Mijn Pagina

Box 8027 Jet

Jet
Afwezig
Kennisgebieden

Lief Mens,

Als lichtwerker met diverse kwaliteiten o.a. coach, medium help ik u met uw levensvragen / -problemen zoals bijvoorbeeld relatie met uzelf, werk, financiën, kinderen, relatie met anderen, hooggevoeligheid etc. Geen vraag is me te gek.

De tijdgeest is, dat men de dingen vanuit het hart beleeft, denkt en voelt. Dit is het zuiverste manier van leven. Tijdens de gesprekken begeleid ik u hierin.  

Hiervoor gebruik ik mijn helder horend, -ziend, -wetend, luisterend oor en andere mediamieke gaven. Ik stel me op uw energie in. Mijn levenslessen waren zoals bij vele anderen behoorlijk pittig en die kennis worden dan ook gebruikt. Tevens kan ik met mijn stem en met behulp van Reiki u tot rust brengen en vertrouwen in uzelf hervinden.

Al vroeg waren er signalen dat ik anders was. Ik en mijn omgeving waren niet van bewust dat ik zeer hooggevoelig was. Dit heeft geresulteerd dat er gebeurtenissen waren die niet begrepen werden en/of konden worden. Dit alles werd op een gegeven ogenblik mij duidelijk. Met mijn eigen kracht heb ik het voor elkaar gekregen, dat ik er gekomen ben, daar waar ik nu sta. Ik maak mooie ontwikkelingen door, die ik een ieder ook toewens!  

Overigens heb ik de volgende cursussen gevolgd, namelijk  "Werken met praktische psychologie", "basiscursus Pyscho- en Gedragstherapie", "Aura en chakrahealing" en Reiki 1 en 2.

Ik hoop u gauw te mogen spreken!

Een blijde groet,

Jet

  0909 - 0511 (90 cpm) Koop nu credits 67 cpm
  0903 - 48338 (150 cpm) Koop nu credits 67 cpm