Paragnosten

Raadpleeg onze paragnosten!

Paragnosten stemmen zich af op jouw energie. Sommige doen dit zonder hulpmiddel en sommige gebruiken hier juist wel een hulpmiddel voor. Denk bijvoorbeeld aan tarotkaarten of aan een pendel. Een paragnost heeft een zesde zintuig. Ook kun je een paragnost benaderen voor een toekomst voorspelling. Bedenk wel, dat jij zelf verantwoordelijk bent voor jouw eigen toekomst. Een paragnost geeft richtlijnen aan en mogelijkheden. Jij bent degene die beslist om deze mogelijkheden te benutten of niet. Wil je weten welke consulenten van Spirit4U paragnost zijn? Op deze pagina vind je een compleet overzicht! Je kunt ook meteen zien of er een paragnost voor jou beschikbaar is.

Nu Beschikbaar!

Al onze consulenten

Angelique Box: 3625

Angelique

Healing Medium en Dierentolk Angélique. Helderwetend. Ik help je om de Waarheid omtrent jezelf, een vraag of situatie in licht& liefde te zien en beter te begrijpen.

Dalila Box: 3727

Dalila

Mijn naam is Dalila, ik ben een geboren medium, mijn gaven zijn helder voelend, wetend & ruikend. Naast foto readings en psychometrie kan ik ook contact leggen met overleden dierbaren

Angela 1 Box: 8007

Angela 1

Helderzienden, Paragnosten, Medium, Numerologen

Carolien Box: 8046

Carolien

Heldervoelend, empatisch, spiritueel en paragnostisch begaafd.  Ervaring met pendelen, kristallen, Reiki, energetisch helen, ghostbusting en counselen. Zeer gespecialiseerd in zielsverwantschappen/tweelingzielen.

Monique Box: 8072

Monique

Mijn naam is Monique, ik ben medium, paragnost, kaartlegster, lifecoach en voedingscoach.