fbpx

Paragnost

Paragnost

Wat is een paragnost?

Wat is een paragnost en de betekenis hiervan? Het Griekse woord ‘para’ betekent naast of langs, en ‘gnost’ betekent kennis. Een paragnost is dus iemand die kennis heeft van de wereld hiernaast. Een betrouwbaar paragnost bezit dus paranormale gaven. Een goede paragnost heeft namelijk een zesde zintuig waarmee deze zich op jouw persoonlijke energie kunnen afstemmen. Sommige paragnosten doen dit zonder hulpmiddel en andere gebruiken hier juist wel een hulpmiddel voor. Er zijn ook paragnosten die bijvoorbeeld hulpmiddelen zoals tarotkaarten of een pendel gebruiken.


Wat onderscheid top paragnosten?

Een persoon die paranormaal begaafd is kan op veel manieren iemand helpen. Top paragnosten weten jou inzicht te geven in jouw huidige leven of zelfs de toekomst. Ze hebben vaak een antwoord op alle vragen die jij ze stelt. Dit komt omdat top paragnosten veel meer zien, voelen, weten, horen en soms zelfs ruiken dan de gemiddelde persoon. Onze ervaren top paragnosten kunnen hun paranormale gaven gebruiken voor veel verschillende doeleinden.


Paragnosten online

Goede paragnosten zijn natuurlijk overal te vinden. Op een paranormale beurs maar door het internet hoef je niet speciaal naar een paranormale beurs om een lezing van een goede paragnost te krijgen. Dit gaat heel makkelijk online. Het voordeel van paragnosten online vinden is dat er veel meer keuze is en je kan van tevoren hun profiel lezen om te kijken of ze bij jouw wensen passen. Er zijn elke dag veel goede paragnosten online om uit te kiezen. Dus ook als het niet klikt of je niet tevreden bent zijn er altijd wel andere goede paragnosten online die jou misschien wel beter kunnen helpen.


Verschillende soorten paragnostParagnost Online Top Erkend Spirit4U

Er zijn verschillende soorten van paragnosten. Hieronder zie je de verschillende types:

Helderziende paragnosten

De meeste paragnosten maken gebruik van helderziendheid en heldervoelendheid. Hier bespreken we het meest voorkomende type van paragnosten: helderziendheid. Helderziende paragnosten hebben het in zich om op een buitenzintuiglijke manier beelden door te krijgen van gebeurtenissen op een andere tijd of plaats. Deze beelden zijn vaak redelijk vaak en hebben geen specifieke details. Helderziende paragnosten bezitten de gave om beelden uit het verleden maar ook uit de toekomst te zien. Een helderziend paragnost is in staat om informatie door te krijgen wat normaal niet door te krijgen is. Let wel goed op helderzienden en paragnosten hoeven niet altijd hetzelfde te zijn.


Het verschil tussen mediums en paragnosten

Mediums en paragnosten zijn niet hetzelfde. Dit zorgt nogal eens voor verwarring. Mediums zijn wel paragnosten maar niet alle paragnosten zijn mediums. Mediums en dus niet alle paragnosten bezitten namelijk de gave om contact met overledenen te hebben. Een medium en paragnost hebben ieder hun eigen speciale gaven. Daarom is het voor je een paragnost gaat bellen dus ook erg belangrijk om goed te bekijken of een medium of paragnost beter bij jouw vraag past. Wil je meer lezen over oprechte mediums of wil je een medium bellen klik dan op de links om de pagina te bekijken.


Met welke problemen kun je bij een paragnost in NL terecht?

Elke paragnost heeft zijn of haar specifieke kwaliteiten. Met deze kwaliteiten zijn ze in staat jouw vragen te beantwoorden. Dit kunnen hele normale vragen zijn zoals liefde en relaties, werk, gezondheid en geldvragen, maar dit kunnen ook spirituele vragen zijn. Ze kunnen je ook helpen met het verwerken van overleden dierbaren. Paragnosten zijn namelijk in staat om antwoorden en inzichten te geven en uw vragen te beantwoorden op een manier waartoe de gemiddelde persoon niet in staat is. Ook kun je een paragnost benaderen voor een toekomst voorspelling. Bedenk wel dat jij zelf verantwoordelijk bent voor jouw eigen toekomst. Een paragnost geeft richtlijnen en mogelijkheden aan, maar jij bent degene die beslist of je deze mogelijkheden zal benutten.


Erkend paragnosten in NL bellen?

Heb jij behoefte aan een betrouwbare spiritueel coach? Wil je weten welke consulenten van Spirit4U erkend paragnosten uit NL zijn? Op deze pagina vind je een compleet overzicht van onze betrouwbare erkend paragnosten uit NL en België die antwoord kunnen bieden op alle soorten vragen! Dus wil jij een paragnost bellen? Dan kun je ook meteen zien of er online erkend paragnosten uit NL voor jou beschikbaar zijn.

 

Nu Beschikbaar!

Harma
In gesprek

Als spiritueel medium en tarotist geef ik antwoord op heel veel vragen op het gebied van de liefde, het werk, relatie, gezondheid en geld.

Erik
In gesprek

Helderziend/voelend medium en therapeut m.b.t. werk, financiën, relatie en opvoeding. Graag help ik u bij al uw levensvragen. Je kunt ook bij mij terecht voor SMS, E-consult en een afspraak. 

Al onze consulenten

Dalila Box: 3727

Dalila

Medium, heldervoelend en wetend 16 jaar ervaring. Ik werk met de tarot kaarten en andere orakelkaarten.
U kunt mij raadplegen voor vragen / inzichten over verleden, heden of toekomst.

Angela 1 Box: 8007

Angela 1

Helderzienden, Paragnosten, Medium, Numerologen

Carolien Box: 8046

Carolien

Heldervoelend, empatisch, spiritueel en paragnostisch begaafd.  Ervaring met pendelen, kristallen, Reiki, energetisch helen, ghostbusting en counselen. Zeer gespecialiseerd in zielsverwantschappen/tweelingzielen.

Monique Box: 8072

Monique

Mijn naam is Monique Evers ik ben 53 jaar en ik werk als Life Coach, Trance Medium, Healer en Voedingscoach/gediplomeerd Parapsycholoog

Patricia Box: 8089

Patricia

Hoi ik ben Patricia en leg kaarten en lees foto om inzichten te krijgen op jullie vragen op bijvoorbeeld jou relatie, werk, of bijvoorbeeld familie.

Ingrid 1 Box: 8075

Ingrid 1

Heldervoelend & wetend ,Tarotiste werkt met Lernormand kaarten.Met mijn energie breng ik licht op uw pad

Mirjam Box: 3780

Mirjam

Als transformatiecoach ben ik gespecialiseerd in zielsconnecties en als levenscoach help ik u om het beste uit uzelf te halen. Ik analyseer uw ziektebeelden en dromen en pendel uw vragen.

Foekje Box: 3624

Foekje

Spirituele raadsvrouw, ik help je graag verder met je vragen of moeilijke situatie. Ik werk met de tarotkaarten en de pendel. Heldervoelend. 

Pia Box: 3717

Pia

Heldervoelend, Healer, Tarotist, Numeroloog, Chakra's, HSP gespecialiseerd.

Tara Box: 3725

Tara

Relatie, liefde, werk, opvoeding, angsten, spirituele vragen... ik help je graag met kaarten, gidsen, helder voelen en reiki op afstand, bel me!

Harma Box: 8005

Harma

Als spiritueel medium en tarotist geef ik antwoord op heel veel vragen op het gebied van de liefde, het werk, relatie, gezondheid en geld.

José Box: 8018

José

Als astrologe en tarot-mediator maak ik gebruik van de horoscoop en/of de tarotkaarten om samen helder te krijgen wat jou op dit moment bezig houdt.

Deva Box: 8049

Deva

Bewustzijnscoach, Chakra-therapeute, heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium en kaartlegster. Met mijn gave heldervoelendheid ben ik ook gespecialiseerd op medisch gebied.

Nathalie Box: 8059

Nathalie

Healer,ReiKi Master, Tarot Consultant,  Advies bij Levensvragen liefde & relaties, gezondheid, leven, sterven en dood.

Erik Box: 3745

Erik

Helderziend/voelend medium en therapeut m.b.t. werk, financiën, relatie en opvoeding. Graag help ik u bij al uw levensvragen. Je kunt ook bij mij terecht voor SMS, E-consult en een afspraak. 

Natalie Box: 4402

Natalie

Als HSP Coach help ik je graag met diverse hulpvragen die je hebt. Maar ook met vragen over herstel na seksueel misbruik.

Petra2 Box: 8071

Petra2

Ik ben een Levenscoach/Medium die je graag wilt bijstaan op je Levenspad. Laat je me je even bij de hand nemen, zodat we samen tot oplossingen kunnen of mogen komen. Geef mij je vertrouwen, zodat je weer op je weg komt. Meer info op mijn pagina.

Tity Box: 8043

Tity

Ik ben Tity. Graag wil ik u een luisterend oor bieden. Mijn hele leven werk ik met de Heilige 3 Eenheid. Kan ook extra energie geven en vaak komen er kleuren tevoorschijn.

Radha Box: 8073

Radha

Welkom op mijn profiel. Ik ben Radha Spiritueel Medium.

Ik werk vanuit mijn hart en werk met Licht en Engelen Energie. Ik kan u een helpende hand bieden, door middel van Inzichten, adviezen en ondersteuning te zijn in moeilijke situaties. Door inzichten en adviezen haal ik de blokkade weg van je pad.

Ik ben graag uw spirituele gesprekspartner over al uw levensvragen.

Geen vraag is te gek. U kunt vragen over:

  • Liefde/Relatie
  • Familie/Gezin/Kinderen
  • Werk/Financiën/Studie
  • Algemeen
  • Stress/Verdriet/Depressie
  • Trauma/Verwerkingsproces/Rouwverwerking
  • Veranderingen in je leven
  • Droomuitleg
  • Over al je levensvragen

Als u behoefte heeft aan een gewoon gesprek, uw hart wilt luchten Of een luisterend oor nodig heeft, bent u van harte welkom.

Liefde en Licht Radha.

Mara Box: 8092

Mara
Medium, Paragnost Mara
 
Wat je uitstraalt trek je aan.

Louise Box: 8074

Louise

Paragnost/medium, tarotiste, reiki-master, (stress) counselor, HSP coach en hypnotherapeut, met ruim 20 jaar ervaring in het geven van consulten. In een reading kan ik duidelijk en vrij direct zijn in de waarnemingen die ik mag doorgeven.