Paragnosten

Wat doen paragnosten?

Paragnosten bezitten een zesde zintuig waarmee ze zich op jouw persoonlijke energie kunnen afstemmen. Sommige doen dit zonder hulpmiddel en andere gebruiken hier juist wel een hulpmiddel voor. Sommige paragnosten gebruiken bijvoorbeeld tarotkaarten en andere een pendel.

Verschillende soorten paragnosten

Helderziende: helderziende paragnosten hebben het in zich om op een buitenzintuiglijke manier beelden door te krijgen van gebeurtenissen op een andere tijd of plaats. Deze beelden zijn vaak redelijk vaak en hebben geen specifieke details. Deze beelden kunnen uit het verleden zijn maar ook uit de toekomst. Helderzienden zijn in staat om informatie door te krijgen wat normaal niet door te krijgen is.

Heldervoelende: een heldervoelende paragnost kan zijn of haar heldervoelendheid op verschillende manieren uiten. Het kan zo zijn dat ze informatie doorkrijgen door middel van het aanraken van bepaalde voorwerpen zoals kledingstukken, sieraden of foto’s. Door de energie van het bepaalde voorwerp te voelen krijgen zij informatie door. Ook kunnen heldervoelende personen de energie van mensen die ergens anders zijn voelen.

Helderwetende: paragnosten die helderwetend zijn weten dingen die ze eigenlijk niet horen te weten. Ze krijgen inzichten door waardoor ze vaak het antwoord weten op een vraag of bepaalde situatie in het leven. Dit gaat onder andere door het kruinchakra, wat het middelpunt van bewustzijn wordt genoemd of door het derde oog.

Helderhorende: helderhorende paragnosten verkrijgen hun informatie door middel van een persoonlijke gids, van de Bron of van beschermengelen. Ze horen letterlijk een stem die hun informatie geeft wat niet van deze wereld komt. Dit kan ook een stem van iemand uit het hiernamaals of zelfs van iemand die nog leeft zijn.

Met welke problemen kun je bij een paragnost terecht?

Elke paragnost heeft zijn of haar specifieke kwaliteiten. Met deze kwaliteiten zijn ze in staat jouw vragen te beantwoorden. Dit kunnen hele normale vragen zijn zoals relatie, gezondheid, liefde en geldvragen, maar dit kunnen ook spirituele vragen zijn. Paragnosten zijn namelijk in staat om uw vragen te beantwoorden op een manier waartoe de gemiddelde persoon niet in staat is. Ook kun je een paragnost benaderen voor een toekomst voorspelling. Bedenk wel dat jij zelf verantwoordelijk bent voor jouw eigen toekomst. Een paragnost geeft richtlijnen en mogelijkheden aan, maar jij bent degene die beslist of je deze mogelijkheden zal benutten.

Wil je weten welke consulenten van Spirit4U paragnost zijn? Op deze pagina vind je een compleet overzicht! Je kunt ook meteen zien of er een paragnost voor jou beschikbaar is.

 

Nu Beschikbaar!

Amanda
Beschikbaar

Mijn naam is Amanda ik leg tarotkaarten. De tarot voor ondersteuning in vragen omtrent: liefde en relaties, werk, leidraad voor toekomstige doelen en verlangens, innerlijk groei en spirituele ontwikkeling.

Erik
In gesprek

Helderziend/voelend medium en therapeut m.b.t. werk, financiën, relatie en opvoeding. Graag help ik u bij al uw levensvragen.

Al onze consulenten

Angelique Box: 3625

Angelique

Healing Medium en Dierentolk Angélique. Helderwetend. Ik help je om de Waarheid omtrent jezelf, een vraag of situatie in licht& liefde te zien en beter te begrijpen.

Dalila Box: 3727

Dalila

Mijn naam is Dalila, ik ben een geboren medium, mijn gaven zijn helder voelend, wetend & ruikend. Naast foto readings en psychometrie kan ik ook contact leggen met overleden dierbaren

Angela 1 Box: 8007

Angela 1

Helderzienden, Paragnosten, Medium, Numerologen

Carolien Box: 8046

Carolien

Heldervoelend, empatisch, spiritueel en paragnostisch begaafd.  Ervaring met pendelen, kristallen, Reiki, energetisch helen, ghostbusting en counselen. Zeer gespecialiseerd in zielsverwantschappen/tweelingzielen.

Monique Box: 8072

Monique

Mijn naam is Monique, ik ben medium, paragnost, kaartlegster, lifecoach en voedingscoach.

Ingrid 1 Box: 8075

Ingrid 1

Heldervoelend & wetend ,Tarotiste werkt met Lernormand kaarten.Met mijn energie breng ik licht op uw pad

Mirjam Box: 3780

Mirjam

Als transformatiecoach ben ik gespecialiseerd in zielsconnecties en als levenscoach help ik u om het beste uit uzelf te halen. Ik analyseer uw ziektebeelden en dromen en pendel uw vragen.

Foekje Box: 3624

Foekje

Spirituele raadsvrouw, ik help je graag verder met je vragen of moeilijke situatie. Ik werk met de tarotkaarten en de pendel. Heldervoelend. 

Pia Box: 3717

Pia

Heldervoelend, Healer, Tarotist, Numeroloog, Chakra's, HSP gespecialiseerd.

Tara Box: 3725

Tara

Relatie, liefde, werk, opvoeding, angsten, spirituele vragen... ik help je graag met kaarten, gidsen, helder voelen en reiki op afstand, bel me!

Harma Box: 8005

Harma

Als spiritueel medium en tarotist geef ik antwoord op heel veel vragen op het gebied van de liefde, het werk, relatie, gezondheid en geld.

José Box: 8018

José

Als astrologe en tarot-mediator maak ik gebruik van de horoscoop en/of de tarotkaarten om samen helder te krijgen wat jou op dit moment bezig houdt.

Deva Box: 8049

Deva

Chakra-therapeute, heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium en kaartlegster. Met mijn gave heldervoelendheid ben ik ook gespecialiseerd op medisch gebied.

Amanda Box: 8057

Amanda

Mijn naam is Amanda ik leg tarotkaarten. De tarot voor ondersteuning in vragen omtrent: liefde en relaties, werk, leidraad voor toekomstige doelen en verlangens, innerlijk groei en spirituele ontwikkeling.

Nathalie Box: 8059

Nathalie

Healer,ReiKi Master, Tarot Consultant,  Advies bij Levensvragen liefde & relaties, gezondheid, leven, sterven en dood.

Erik Box: 3745

Erik

Helderziend/voelend medium en therapeut m.b.t. werk, financiën, relatie en opvoeding. Graag help ik u bij al uw levensvragen.