fbpx

Astrologen

Astrologen

Raadpleeg onze astrologen

De bewegingen van de zon, de maan, de sterren en planeten, zorgen voor wijzigende patronen die van invloed zijn op ons leven. De sterkste invloed van het heelal ondervind je op je geboortemoment. De stand van deze hemellichamen bepalen je levensdoel en je persoonlijkheid. Door hun ervaring en kennis kunnen de online astrologen dit perfect voor je duiden en je inzichten en meer duidelijkheid bezorgen. Dus als je het even niet meer weet, geeft onze live astroloog jou waardevolle inzichten.

Wat doen astrologen?

Astrologen Astrologie Spirit4U

Aan de hand van de geboortehoroscoop met transits kunnen onze astrologen zien welke thema’s nu in je leven spelen. Zij kunnen samen met jou kijken hoe je kan omgaan met de dilemma’s waar je op dit moment voor staat. Hiervoor heeft de astroloog je geboortedatum, -tijd en -plaats nodig. Hiermee kan de astroloog via een jaarhoroscoop samen met jou vooruitblikken naar de ontwikkelingen voor het komende levensjaar. Omdat de meeste mensen op een andere datum, tijd en plaats geboren worden is de toekomst van bijna iedereen anders. Ben je benieuwd geworden hoe jouw toekomst eruit ziet? Dan is een consult met een astroloog misschien wat voor jou!

Advies van onze astrologen?

Heb je vragen over relaties (met uw geliefde, familie, vrienden, collega’s) dan kan de relatiehoroscoop meer helderheid geven. Ook kan je onze astrologen raadplegen met concrete en praktische vragen zoals: ‘Is het nu een goed moment om mijn huis te verkopen? Een astroloog kan je vaak erg veel inzicht geven wat op zijn beurt weer kan leiden naar de juiste beslissing voor jouw toekomst.

Bel nu een van onze professionele consulenten om betrouwbaar en oprecht advies te ontvangen.

Nu Beschikbaar!

Al onze consulenten

Henriette Box: 3691

Henriette

Erkend (Medisch) Astrologe helderwetend- en ziener voor al uw levensvragen; werk, relatie en financiën. Wat is uw levensdoel?

José Box: 8018

José

Als astrologe en tarot-mediator maak ik gebruik van de horoscoop en/of de tarotkaarten om samen helder te krijgen wat jou op dit moment bezig houdt.

Maria Box: 8056

Maria

Mijn naam is Maria. Ik ben een Lichtwerker/ schrijf afstemmingen/ werk energetisch. Ik help je door verlichting, verduidelijking en/ of heling in jou proces, vanuit mijn kennis en levenservaring.

Sandy Box: 8025

Sandy

Hi, I am Sandy. My fortune-telling bases on astrology and Yijing. I give you a tailor-made analysis to predict the trend of life. My aim is to help you anticipate your future, please feel free to contact me for an E-Consult.