Astrologen

Raadpleeg onze astrologen

De bewegingen van de zon, de maan, de sterren en planeten, zorgen voor wijzigende patronen die van invloed zijn op ons leven. De sterkste invloed van het heelal ondervind je op je geboortemoment. Dat bepaalt je levensdoel en je persoonlijkheid. De online astrologen kunnen dit perfect voor je duiden en je inzichten en meer duidelijkheid bezorgen. Als je het even niet meer weet, geeft onze live astroloog jou waardevolle inzichten.

Aan de hand van de geboortehoroscoop met transits kunnen onze astrologen zien welke thema’s nu in je leven spelen. Zij kunnen samen met jou kijken hoe je kan omgaan met dilemma’s waar je voor staat. Hiervoor heeft de astroloog je geboortedatum,-tijd en –plaats nodig. Via een jaarhoroscoop kan de astroloog samen met jou vooruitblikken naar ontwikkelingen voor het komende levensjaar. Heb je vragen over relaties (met uw geliefde, familie, vrienden, collega’s) dan kan de relatiehoroscoop meer helderheid geven. Ook kan je onze astrologen raadplegen met concrete praktische vragen als: ‘Is het nu een goed moment om mijn huis te verkopen?

Nu Beschikbaar!

Al onze consulenten

Henriette Box: 3691

Henriette

Erkend (Medisch) Astrologe helderwetend- en ziener voor al uw levensvragen; werk, relatie en financiën. Wat is uw levensdoel?

José Box: 8018

José

Als astrologe en tarot-mediator maak ik gebruik van de horoscoop en/of de tarotkaarten om samen helder te krijgen wat jou op dit moment bezig houdt.

Noor Box: 8056

Noor

Helderwetend en heldervoelend medium. Tarotiste, numerologe en astrologe. Noor gebruikt een combinatie van tarot, astrologie en numerologie om jouw vragen te beantwoorden.