Life Coach

Ben je op een moeilijk punt in je leven? Dan heb JIJ misschien wel een Life Coach nodig.

Soms ben je gewoon even de weg kwijt en kom je er alleen of zelfs met behulp van familie of vrienden even niet meer uit. Het kan zijn dat je veel onnodige ballast bij je draagt wat je zelf niet eens doorhebt. Een life coach staat stil bij wie jij bent als persoon en begeleid je bij het aanpakken van je problemen en de onnodige ballast van je weg te nemen. Dit kunnen onverwerkte emoties, slaapproblemen, angst, spanning op werk of thuis, gevoelens, stress, burn-out, hooggevoeligheid of iets anders zijn waardoor het je onbewust toch niet lukt om optimaal gelukkig te zijn.

Getraind en vaak vol met levenservaring is de life coach er voor jou wanneer het je zelf even allemaal niet meer lukt. Als je er alleen voor staat kan het soms een onmogelijke taak lijken maar met wat coaching van een van onze professionele consulenten is het allemaal net even wat makkelijker. Een life coach kan je helpen met het aanpakken van problemen maar kan je ook begeleiden in het ontwikkelen van jezelf op verschillende gebieden in het leven.Life Coach helpt persoon over een muur

De thema’s waar onze life coaches jou onder andere kunnen helpen zijn:

  • Relatieadvies
  • Gezinsproblemen
  • Werk en opleiding
  • Hooggevoeligheid
  • Jouw balans vinden
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Gezondheid
  • Zelfvertrouwen
  • Verlies en rouwverwerking
  • En nog meer..

Zou je het fijn vinden om er niet meer alleen voor te staan en er twee extra liefdevolle handen bij te krijgen? Twijfel dan niet om een van onze consulenten te bellen om samen met de life coach jouw specifieke problemen aan te pakken. Onze life coaches staan altijd voor jou klaar om je zo goed mogelijk te helpen.

Nu Beschikbaar!

Yvonne1
In gesprek

Heldervoelend kaartlegster. Engelenboodschap en/of pendelen. Mental coach. Ik weet veel over zielenconnecties.    

Erik
Beschikbaar

Helderziend/voelend medium en therapeut m.b.t. werk, financiën, relatie en opvoeding. Graag help ik u bij al uw levensvragen.

Alberdina
Beschikbaar

Spirituele/hulpverlener Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg.

Richard
Beschikbaar

Hierbij bied ik mij aan als spiritueel- gids, die u spiegelt in al uw levensvragen. Of het nu gaat om relaties, werk-zaken, gezondheid, eenzaamheid, angsten, verslavingen, of wat voor vluchtgedragingen dan ook..

Al onze consulenten

Pauline Box: 3604

Pauline

Mijn naam is Pauline. Vanuit mijn gaven als heldervoelend en helderziend medium, zal ik in alle eerlijkheid uw vragen beantwoorden. 

Emily Box: 3618

Emily

Helderziend/voelend Numeroloog. Samen met u vinden we een antwoord op vragen betreffende werk en relaties. Ook voor droomanalyse.

Foekje Box: 3624

Foekje

Spirituele raadsvrouw, ik help je graag verder met je vragen of moeilijke situatie. Ik werk met de tarotkaarten en de pendel. Heldervoelend. 

Angelique Box: 3625

Angelique

Healing Medium en Dierentolk Angélique. Helderwetend. Ik help je om de Waarheid omtrent jezelf, een vraag of situatie in licht& liefde te zien en beter te begrijpen.

Willy Box: 3635

Willy

Ik ben een gecertificeerd, geregistreerd en geaccrediteerd Reiki Master, Wellnesscoach, Counselor en Coach en help je graag verder met je vragen en moeilijke situaties

Henriette Box: 3691

Henriette

Erkend (Medisch) Astrologe helderwetend- en ziener voor al uw levensvragen; werk, relatie en financiën. Wat is uw levensdoel?

Yvonne1 Box: 3694

Yvonne1

Heldervoelend kaartlegster. Engelenboodschap en/of pendelen. Mental coach. Ik weet veel over zielenconnecties.    

Pia Box: 3717

Pia

Heldervoelend, Healer, Tarotist, Numeroloog, Chakra's, HSP gespecialiseerd.

Tara Box: 3725

Tara

Relatie, liefde, werk, opvoeding, angsten, spirituele vragen... ik help je graag met kaarten, gidsen, helder voelen en reiki op afstand, bel me!

Yvonne2 Box: 3738

Yvonne2

Ik ben helderziend en leg kaarten. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen. Als je mij belt dan ben ik er voor jou.

Erik Box: 3745

Erik

Helderziend/voelend medium en therapeut m.b.t. werk, financiën, relatie en opvoeding. Graag help ik u bij al uw levensvragen.

Mirjam Box: 3780

Mirjam

Als transformatiecoach ben ik gespecialiseerd in zielsconnecties en als levenscoach help ik u om het beste uit uzelf te halen. Ik analyseer uw ziektebeelden en dromen en pendel uw vragen.

Harma Box: 8005

Harma

Als spiritueel medium en tarotist geef ik antwoord op heel veel vragen op het gebied van de liefde, het werk, relatie, gezondheid en geld.

Anne Box: 8006

Anne

Helderziend & Voelend raadgever beelden komen tijdens het gesprek.

José Box: 8018

José

Ik ben van 1 tot en met 18 augustus met vakantie.

Als astrologe en tarot-mediator maak ik gebruik van de horoscoop en/of de tarotkaarten om samen helder te krijgen wat jou op dit moment bezig houdt.

Sandra Box: 8040

Sandra

Ik ben medium. Vragen over alle relaties, persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en vragen over overledenen beantwoord ik voor jou.

Deva Box: 8049

Deva

Chakra-therapeute, heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium en kaartlegster. Met mijn gave heldervoelendheid ben ik ook gespecialiseerd op medisch gebied.

Rob Box: 8053

Rob

Door mijn hoog sensitiviteit heb ik snel in de gaten waarmee ik je kan helpen. Door mijn grote levenservaring en mijn eigen ontwikkeling heb ik een breed scala aan levensgebieden waarbij ik jou kan ondersteunen of adviseren bij je vragen.

Amanda Box: 8057

Amanda

Mijn naam is Amanda ik leg tarotkaarten. De tarot voor ondersteuning in vragen omtrent: liefde en relaties, werk, leidraad voor toekomstige doelen en verlangens, innerlijk groei en spirituele ontwikkeling.

Nathalie Box: 8059

Nathalie

Healer,ReiKi Master, Tarot Consultant,  Advies bij Levensvragen liefde & relaties, gezondheid, leven, sterven en dood.

Lies 1 Box: 8061

Lies 1
Ik ben medium, heldervoelend en wetend lichtwerker. Dankzij schaduw is er licht, het kan dat je dit nu niet zo ervaart en worstelt. Via een gesprek stem ik me af op jou en beantwoord ik alle vragen op relatie- en liefdesgebied.

Alberdina Box: 8062

Alberdina

Spirituele/hulpverlener Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg.

Ingrid 1 Box: 8075

Ingrid 1

Heldervoelend & wetend ,Tarotiste werkt met Lernormand kaarten.Met mijn energie breng ik licht op uw pad

Ragnar Box: 4402

Ragnar

Sjamanistische numeroloog. Ik bereken het lot en beantwoord al uw vragen omtrent relatie- en liefdesproblemen, beroeps aangelegenheden, examens, enz. 70% staat geschreven en 30% heeft u in eigen handen.

Petra2 Box: 8071

Petra2

Ik ben een Levenscoach/Medium die je graag wilt bijstaan op je Levenspad. Laat je me je even bij de hand nemen, zodat we samen tot oplossingen kunnen of mogen komen. Geef mij je vertrouwen, zodat je weer op je weg komt. Meer info op mijn pagina.

Richard Box: 8036

Richard

Hierbij bied ik mij aan als spiritueel- gids, die u spiegelt in al uw levensvragen. Of het nu gaat om relaties, werk-zaken, gezondheid, eenzaamheid, angsten, verslavingen, of wat voor vluchtgedragingen dan ook..