fbpx

Paranormaal genezer

Paranormaal Genezer

Raadpleeg een paranormaal genezer

Ons lichaam is het huis voor onze ziel, dankzij ons lichaam kunnen we hier op aarde leven. Daarom is het van belang dat we goed voor ons lichaam zorgen: het op tijd rust geven, gezonde natuurlijke voeding en buitenlucht, liefdevolle aanraking, beweging, voldoende nachtrust en positieve gedachten. Het lichaam is zeer ingenieus en intelligent en laat ons precies weten wanneer het iets nodig heeft. Wij hoeven er alleen maar naar te luisteren. Een paranormaal genezer kan jou hiermee helpen.

Wat doet een paranormaal genezeres?

Veel mensen zijn echter het natuurlijke en spontane contact met hun lichaam kwijtgeraakt. Een drukke levensstijl en een bijna mechanisch leven bepaald door gewoontes, algemene normen en angsten zorgt ervoor dat we niet meer naar ons lichaam luisteren. Als je lichamelijke klachten hebt, informatie wil over je gezondheid, of als je beter wil leren luisteren naar de signalen van je lichaam, bel dan met een paranormaal genezer oftewel lichaamscoach. Samen kijken jullie naar je levensstijl en naar de mogelijke oorzaken van je lichamelijke klachten.

Healing

Een paranormaal genezer helpt jou om je goed te voelen en thuis te voelen in jouw lichaam. Je komt in balans, omdat hij een holistische kijk heeft. Hij kan je helpen healen. Healing kan heel krachtig zijn. Ga echter met lichamelijke klachten ook altijd naar een arts. Alternatieve genezing is een aanvulling op reguliere gezondheidskunde. Mocht je klachten hebben en hulp van een van onze paranormale genezers willen dan kan je altijd bellen. Onze paranormale genezers bij Spirit4U kan je bellen voor advies op de meest uiteenlopende klachten.

Advies van een paranormaal genezer?

Zit jij met lichamelijke klachten of ben je gewoon benieuwd naar hoe jij jouw lichaam de liefde en aandacht kan geven die het verdient? Twijfel dan niet om een van onze paranormale genezers te bellen voor een betrouwbaar en oprecht advies!

Let op: bij lichamelijke klachten adviseren wij altijd om eerst medisch advies in te winnen. Daarna kan de lichaamscoach samen met jou werken aan ondersteuning van de behandeling.

Nu Beschikbaar!

Yvonne2
Beschikbaar

Ik ben helderziend en leg kaarten. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen. Als je mij belt dan ben ik er voor jou.

Alberdina
Beschikbaar

Spirituele/hulpverlener Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg.

Al onze consulenten

Pauline Box: 3604

Pauline

Mijn naam is Pauline. Vanuit mijn gaven als heldervoelend en helderziend medium, zal ik in alle eerlijkheid uw vragen beantwoorden. 

Emily Box: 3618

Emily

Helderziend/voelend Numeroloog. Samen met u vinden we een antwoord op vragen betreffende werk en relaties. Ook voor droomanalyse.

Catharina Box: 3622

Catharina

Mijn naam is Catharina en ik help u graag verder, Healing, foto lezen , pendel , Engelenkaarten / orakel.

Foekje Box: 3624

Foekje

Spirituele raadsvrouw, ik help je graag verder met je vragen of moeilijke situatie. Ik werk met de tarotkaarten en de pendel. Heldervoelend. 

Dalila Box: 3727

Dalila

Medium, heldervoelend en wetend 16 jaar ervaring. Ik werk met de tarot kaarten en andere orakelkaarten.
U kunt mij raadplegen voor vragen / inzichten over verleden, heden of toekomst.

Yvonne2 Box: 3738

Yvonne2

Ik ben helderziend en leg kaarten. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen. Als je mij belt dan ben ik er voor jou.

Angie Box: 8042

Angie

Ik ben Angie, Medium en Paragnost met een aangeboren Gave. Je ontvangt van mij zeer persoonlijke boodschappen vanuit de Kosmos waar jij meteen mee verder kunt.

Nathalie Box: 8059

Nathalie

Healer,ReiKi Master, Tarot Consultant,  Advies bij Levensvragen liefde & relaties, gezondheid, leven, sterven en dood.

Alberdina Box: 8062

Alberdina

Spirituele/hulpverlener Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg.

Natalie Box: 4402

Natalie

Als HSP Coach help ik je graag met diverse hulpvragen die je hebt. Maar ook met vragen over herstel na seksueel misbruik.

Mara Box: 8092

Mara
Medium, Paragnost Mara
 
Wat je uitstraalt trek je aan.