fbpx

Paranormaal genezer

Paranormaal Genezer

Raadpleeg een paranormaal genezer

Ons lichaam is het huis voor onze ziel, dankzij ons lichaam kunnen we hier op aarde leven. Daarom is het van belang dat we goed voor ons lichaam zorgen: het op tijd rust geven, gezonde natuurlijke voeding en buitenlucht, liefdevolle aanraking, beweging, voldoende nachtrust en positieve gedachten. Het lichaam is zeer ingenieus en intelligent en laat ons precies weten wanneer het iets nodig heeft. Wij hoeven er alleen maar naar te luisteren. Een paranormaal genezer kan jou hiermee helpen.

Wat doet een paranormaal genezeres?

Veel mensen zijn echter het natuurlijke en spontane contact met hun lichaam kwijtgeraakt. Een drukke levensstijl en een bijna mechanisch leven bepaald door gewoontes, algemene normen en angsten zorgt ervoor dat we niet meer naar ons lichaam luisteren. Als je lichamelijke klachten hebt, informatie wil over je gezondheid, of als je beter wil leren luisteren naar de signalen van je lichaam, bel dan met een paranormaal genezer oftewel lichaamscoach. Samen kijken jullie naar je levensstijl en naar de mogelijke oorzaken van je lichamelijke klachten.

Healing

Een paranormaal genezer helpt jou om je goed te voelen en thuis te voelen in jouw lichaam. Je komt in balans, omdat hij een holistische kijk heeft. Hij kan je helpen healen. Healing kan heel krachtig zijn. Ga echter met lichamelijke klachten ook altijd naar een arts. Alternatieve genezing is een aanvulling op reguliere gezondheidskunde. Mocht je klachten hebben en hulp van een van onze paranormale genezers willen dan kan je altijd bellen. Onze paranormale genezers bij Spirit4U kan je bellen voor advies op de meest uiteenlopende klachten.

Advies van een paranormaal genezer?

Zit jij met lichamelijke klachten of ben je gewoon benieuwd naar hoe jij jouw lichaam de liefde en aandacht kan geven die het verdient? Twijfel dan niet om een van onze paranormale genezers te bellen voor een betrouwbaar en oprecht advies!

Let op: bij lichamelijke klachten adviseren wij altijd om eerst medisch advies in te winnen. Daarna kan de lichaamscoach samen met jou werken aan ondersteuning van de behandeling.

Nu Beschikbaar!

Al onze consulenten

Pauline Box: 3604

Pauline

Mijn naam is Pauline. Vanuit mijn gaven als heldervoelend en helderziend medium, zal ik in alle eerlijkheid uw vragen beantwoorden. 

Emily Box: 3618

Emily

Helderziend/voelend Numeroloog. Samen met u vinden we een antwoord op vragen betreffende werk en relaties. Ook voor droomanalyse.

Foekje Box: 3624

Foekje

Spirituele raadsvrouw, ik help je graag verder met je vragen of moeilijke situatie. Ik werk met de tarotkaarten en de pendel. Heldervoelend. 

Dalila Box: 3727

Dalila

Mijn naam is Dalila, ik ben een geboren medium, mijn gaven zijn helder voelend, wetend & ruikend. Naast foto readings en psychometrie kan ik ook contact leggen met overleden dierbaren

Yvonne2 Box: 3738

Yvonne2

Ik ben helderziend en leg kaarten. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen. Als je mij belt dan ben ik er voor jou.

Richard Box: 8036

Richard

Hierbij bied ik mij aan als spiritueel- gids, die u spiegelt in al uw levensvragen. Of het nu gaat om relaties, werk-zaken, gezondheid, eenzaamheid, angsten, verslavingen, of wat voor vluchtgedragingen dan ook..

Angie Box: 8042

Angie

Ik ben Angie, Medium en Paragnost met een aangeboren Gave. Je ontvangt van mij zeer persoonlijke boodschappen vanuit de Kosmos waar jij meteen mee verder kunt.

Roelfke Box: 8052

Roelfke

Hallo, ik ben Roelfke. Ik ben spiritueel begeleidster, Healer en lichtwerkster.U kunt bij mij terecht voor vragen over leven, sterven, rouwverwerking. Ook een Reiki, Healing of Lichtbehandeling op afstand is mogelijk.

Nathalie Box: 8059

Nathalie

Healer,ReiKi Master, Tarot Consultant,  Advies bij Levensvragen liefde & relaties, gezondheid, leven, sterven en dood.

Alberdina Box: 8062

Alberdina

Spirituele/hulpverlener Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg.

Angelique Box: 3625

Angelique

Healing Medium en Dierentolk Angélique. Helderwetend. Ik help je om de Waarheid omtrent jezelf, een vraag of situatie in licht& liefde te zien en beter te begrijpen.

Ragnar Box: 4402

Ragnar

Sjamanistische numeroloog. Ik bereken het lot en beantwoord al uw vragen. 70% staat geschreven maar 30% heeft u in eigen handen. Neem gerust contact met mij op voor een e-mail consultatie. 

Marco Box: 3697

Marco
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, sterke intuïtie, life coach, voedingscoach, chronische klachten, luisterend oor, HSP, spirituele hulpverlener. Door empathie kan ik snel invoelen of ik je kan helpen. 

Mara Box: 8092

Mara
Medium, Paragnost Mara
 
Wat je uitstraalt trek je aan.