fbpx

Voedingscoach

Voedingscoach

Heb je problemen met je voeding? Raadpleeg een voedingscoach van Spirit4U!

Wil je graag wat afvallen maar vind je het moeilijk om de discipline op te brengen? Wil je advies over de voeding die past bij jouw levensstijl? Of, ben je allergisch voor bepaalde voedingsstoffen? Raadpleeg een voedingscoach van Spirit4U. Consulenten van Spirit4u begeleiden je bij het vinden van de juiste voeding voor jou en/of je gezinsleden.

Welke voeding past het beste bij jou?

Voedingscoach Spirit4U: Groente en fruitVeel kinderen en ook volwassenen vertonen allergische reacties na het eten van bepaalde soorten voeding. De voedingcoach kan je adviseren bij het vinden van de juiste alternatieven. Soms heeft een voedingsallergie geen lichamelijke oorzaak maar een mentale of emotionele. Dan zullen de consulenten van spirit4u informatie doorkrijgen over de ware oorzaak van de allergie, zodat deze kan helen. Wanneer je bewust gezond wil eten, kan de voedingscoach je adviseren over voeding die het beste is voor jouw fysieke en geestelijke welzijn.

De informatie en tips die je krijgt van onze consulenten is bedoeld als aanvulling. Als je ernstige klachten hebt waarvan je denkt dat die met voeding te maken hebben dan is het aangewezen om eerst medisch advies in te winnen.

Nu Beschikbaar!

Al onze consulenten

Nynke Box: 3737

Nynke
Al je vragen zijn welkom! Mijn kennis en ervaring is zeer breed. Op "mijn pagina" stel ik mezelf verder voor, wellicht kan ik iets voor je betekenen?

Carolien Box: 8046

Carolien

Heldervoelend, empatisch, spiritueel en paragnostisch begaafd.  Ervaring met pendelen, kristallen, Reiki, energetisch helen, ghostbusting en counselen. Zeer gespecialiseerd in zielsverwantschappen/tweelingzielen.

Alberdina Box: 8062

Alberdina

Spirituele/hulpverlener Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg.

Monique Box: 8072

Monique

Mijn naam is Monique Evers ik ben 53 jaar en ik werk als Life Coach, Trance Medium, Healer en Voedingscoach/gediplomeerd Parapsycholoog

Sylvia Box: 8088

Sylvia

Ik werk met de Engelen kaarten, luisterend oor en help je graag met je vragen. ook over natuurlijke voeding en kruiden