Medium

Stel je vraag aan een medium!

Mensen die medium zijn, hebben bewust direct contact met de geestenwereld en ontvangen op die manier informatie. Er zijn verschillende vormen van mediumschap: de één is helderziend, de ander heldervoelend, helderwetend of helderhorend, of een combinatie van de verschillende vormen.

Een medium kan informatie ontvangen bij volledig of half bewustzijn; hij/zij is zich dan ten volle bewust van wat er zich afspeelt. Maar zij kunnen ook volledig in trance zijn en tijdelijk worden ‘overgenomen’ door de energie van een geest. Als dit het geval is dan weet het medium achteraf niet meer wat er gezegd is. Bij Spirit4U werken enkel mediums die hun werk bij bewustzijn doen. Zij bieden een luisterend oor en geven je een duwtje in de rug. Als je kijkt naar de beschrijvingen van de consulenten dan lees je ook over hun aandachtsgebieden. Dat kan gaan van gedragsproblematiek over dierengenezing tot studie- en beroepskeuze, contact met overledenen en rouwverwerking. Je kan mediums ook consulteren als je vragen hebt over paranormale ervaringen.

Nu Beschikbaar!

Alberdina
Beschikbaar

Spirituele/hulpverlener Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg.

Al onze consulenten

Pauline Box: 3604

Pauline

Mijn naam is Pauline. Vanuit mijn gaven als heldervoelend en helderziend medium, zal ik in alle eerlijkheid uw vragen beantwoorden. 

Emily Box: 3618

Emily

Helderziend/voelend Numeroloog. Samen met u vinden we een antwoord op vragen betreffende werk en relaties. Ook voor droomanalyse.

Sarah Box: 3681

Sarah

Mijn naam is Sarah. Ik maak gebruik van de wijsheid en ervaring die ik jarenlang mocht opdoen in mijn werkzaamheden in een psychiatrische instelling waar ik mensen heb mogen helpen met hun levensvragen.

Henriette Box: 3691

Henriette

Erkend (Medisch) Astrologe helderwetend- en ziener voor al uw levensvragen; werk, relatie en financiën. Wat is uw levensdoel?

Irén Box: 3728

Irén

Heldervoelend tarotiste, chakranumeroloog, natuurgeneeskundige, psycho-sociaal/hypnotherapeut, pendelen. (ervarings-)deskundig op gebied van pesten op de werkvloer. Meer info op "mijn pagina”.

Margot Box: 3742

Margot

Ik kan goed invoelen waardoor ik je kan helpen met vragen die gaan over: de relatie met je partner, de relatie met je kind- of ouder, je relatie met anderen, blokkade's bij jezelf waar je niet uit komt.

Angela 1 Box: 8007

Angela 1

Helderzienden, Paragnosten, Medium, Numerologen

Sandra Box: 8040

Sandra

Ik ben medium. Vragen over alle relaties, persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en vragen over overledenen beantwoord ik voor jou.

Angie Box: 8042

Angie

Ik ben Angie, Medium en Paragnost met een aangeboren Gave. Je ontvangt van mij zeer persoonlijke boodschappen vanuit de Kosmos waar jij meteen mee verder kunt.

Carolien Box: 8046

Carolien

Heldervoelend, empatisch, spiritueel en paragnostisch begaafd.  Ervaring met pendelen, kristallen, Reiki, energetisch helen, ghostbusting en counselen. Zeer gespecialiseerd in zielsverwantschappen/tweelingzielen.

Lies 1 Box: 8061

Lies 1
Ik ben medium, heldervoelend en wetend lichtwerker. Dankzij schaduw is er licht, het kan dat je dit nu niet zo ervaart en worstelt. Via een gesprek stem ik me af op jou en beantwoord ik alle vragen op relatie- en liefdesgebied.

Alberdina Box: 8062

Alberdina

Spirituele/hulpverlener Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg.

Monique Box: 8072

Monique

Mijn naam is Monique, ik ben medium, paragnost, kaartlegster, lifecoach en voedingscoach.