fbpx

Medium

Mediums

Stel uw vraag aan een professioneel medium!

Mensen die medium zijn, hebben bewust direct contact met de geestenwereld. Ze ontvangen op deze manier informatie. Er zijn verschillende vormen van mediumschap: de één is helderziend, de ander heldervoelend, helderwetend, helderhorend of een combinatie van de verschillende vormen medium. Een medium kan informatie ontvangen bij volledig of half bewustzijn; het medium is zich dan ten volle bewust van wat er zich afspeelt. Maar zij kunnen ook volledig in trance zijn. Een trance medium wordt bijvoorbeeld tijdelijk ‘overgenomen’ door de energie van een geest. Als dit het geval is dan weet het medium achteraf niet meer wat er gezegd is.

De mediums op Spirit4U bieden een luisterend oor en geven je een duwtje in de rug. Als je kijkt naar de beschrijvingen van de consulenten dan lees je ook over hun aandachtsgebieden. Dat kan gaan van gedragsproblematiek over dierengenezing tot studie- en beroepskeuze, contact met overledenen en rouwverwerking. Je kan de mediums ook consulteren als je vragen hebt over paranormale en spirituele ervaringen.

Verschillende soorten mediums

Helderziend: een helderziend medium heeft het vermogen om op buitenzintuiglijke wijze beelden door te krijgen van gebeurtenissen op een andere plaats of tijd. De beelden zijn vaak vaag en zonder concrete details. De beelden kunnen gaan over de toekomst of het verleden. Helderzienden kunnen informatie doorkrijgen die op een andere manier niet door te krijgen is.

Heldervoelend: iemand die heldervoelend is kan dit op verschillende manieren uiten. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een heldervoelend persoon informatie doorkrijgt door middel van het aanraken van voorwerpen zoals sieraden, foto’s of kledingstukken. Dit gebeurt door het voelen van de energie dat dit voorwerp met zich meedraagt. Ook kunnen mensen met deze gaven de energie van mensen voelen die ergens anders zijn.

Helderwetend: mensen met een helderwetende gave weten dingen die zij eigenlijk niet horen te weten. Helderwetendheid is het ontvangen van inzichten en begrip met betrekking tot een vraag of situatie in het leven. Dit kan met het derde oog of kruinchakra, het middelpunt van het bewustzijn.

Helderhorend: helderhorende mediums krijgen informatie door van een gids, engelen of van de Bron. Ze horen een stem in hun hoofd die ze dingen verteld die je normaal niet zou kunnen weten. Het is niet hun eigen stem maar een stem van iemand uit het hiernamaals of zelfs van iemand die nog leeft.

Heeft u een brandende vraag? Stel deze vraag dan gerust aan onze oprechte mediums die u graag op weg helpen in de zoektocht genaamd het leven.

Wil je gelijk een medium bellen? Dan kan dit natuurlijk ook. Hieronder vindt je een overzicht van de beschikbare en afwezige mediums van Spirit4U.

Nu Beschikbaar!

Alberdina
Beschikbaar

Spirituele/hulpverlener Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg.

Erik
In gesprek

Helderziend/voelend medium en therapeut m.b.t. werk, financiën, relatie en opvoeding. Graag help ik u bij al uw levensvragen. Je kunt ook bij mij terecht voor SMS, E-consult en een afspraak. 

Al onze consulenten

Pauline Box: 3604

Pauline

Mijn naam is Pauline. Vanuit mijn gaven als heldervoelend en helderziend medium, zal ik in alle eerlijkheid uw vragen beantwoorden. 

Emily Box: 3618

Emily

Helderziend/voelend Numeroloog. Samen met u vinden we een antwoord op vragen betreffende werk en relaties. Ook voor droomanalyse.

Corinna Box: 3659

Corinna

Als helderwetend en voelend lichtwerker, geboren met herinnering, help ik u graag om meer inzicht te krijgen, u te verlichten, te helen of te helpen groeien door mijn kennis, licht en levenservaring met u te delen.

Sarah Box: 3681

Sarah

Mijn naam is Sarah. Ik maak gebruik van de wijsheid en ervaring die ik jarenlang mocht opdoen in mijn werkzaamheden in een psychiatrische instelling waar ik mensen heb mogen helpen met hun levensvragen.

Henriette Box: 3691

Henriette

Erkend (Medisch) Astrologe helderwetend- en ziener voor al uw levensvragen; werk, relatie en financiën. Wat is uw levensdoel?

Nynke Box: 3737

Nynke
Al je vragen zijn welkom! Mijn kennis en ervaring is zeer breed. Op "mijn pagina" stel ik mezelf verder voor, wellicht kan ik iets voor je betekenen?

Margot Box: 3742

Margot

Ik kan goed invoelen waardoor ik je kan helpen met vragen die gaan over: de relatie met je partner, de relatie met je kind- of ouder, je relatie met anderen, blokkade's bij jezelf waar je niet uit komt.

Angela 1 Box: 8007

Angela 1

Helderzienden, Paragnosten, Medium, Numerologen

Sandy Box: 8025

Sandy

Hi, I am Sandy. My fortune-telling bases on astrology and Yijing. I give you a tailor-made analysis to predict the trend of life. My aim is to help you anticipate your future, please feel free to contact me for an E-Consult.

Sandra Box: 8040

Sandra

Ik ben medium. Vragen over alle relaties, persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en vragen over overledenen beantwoord ik voor jou.

Angie Box: 8042

Angie

Ik ben Angie, Medium en Paragnost met een aangeboren Gave. Je ontvangt van mij zeer persoonlijke boodschappen vanuit de Kosmos waar jij meteen mee verder kunt.

Carolien Box: 8046

Carolien

Heldervoelend, empatisch, spiritueel en paragnostisch begaafd.  Ervaring met pendelen, kristallen, Reiki, energetisch helen, ghostbusting en counselen. Zeer gespecialiseerd in zielsverwantschappen/tweelingzielen.

Liesbeth Box: 8061

Liesbeth

Mijn naam is Liesbeth. Ik ben heldervoelend en wetend medium. Via een dialoog stem ik me af op jou. Vragen op relatie- en liefdesgebied breng ik terug naar de kern, jeZelf.

Alberdina Box: 8062

Alberdina

Spirituele/hulpverlener Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg.

Monique Box: 8072

Monique

Mijn naam is Monique Evers ik ben 53 jaar en ik werk als Life Coach, Trance Medium, Healer en Voedingscoach/gediplomeerd Parapsycholoog

Moentje Box: 8086

Moentje

Moentje, relatie coach, heldervoelend, helderziende en Spirit 4u

Erik Box: 3745

Erik

Helderziend/voelend medium en therapeut m.b.t. werk, financiën, relatie en opvoeding. Graag help ik u bij al uw levensvragen. Je kunt ook bij mij terecht voor SMS, E-consult en een afspraak. 

Deva Box: 8049

Deva

Bewustzijnscoach, Chakra-therapeute, heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium en kaartlegster. Met mijn gave heldervoelendheid ben ik ook gespecialiseerd op medisch gebied.

Mirjam Box: 3780

Mirjam

Als transformatiecoach ben ik gespecialiseerd in zielsconnecties en als levenscoach help ik u om het beste uit uzelf te halen. Ik analyseer uw ziektebeelden en dromen en pendel uw vragen.

Mara Box: 8092

Mara
Medium, Paragnost Mara
 
Wat je uitstraalt trek je aan.

Louise Box: 8074

Louise

Paragnost/medium, tarotiste, reiki-master, (stress) counselor, HSP coach en hypnotherapeut, met ruim 20 jaar ervaring in het geven van consulten. In een reading kan ik duidelijk en vrij direct zijn in de waarnemingen die ik mag doorgeven.