SMS consult

Geen tijd voor een telefoongesprek? Stuur dan een SMS bericht! SMS een helderziende bijvoorbeeld

Heeft u een specifieke vraag? Heeft u behoefte aan duidelijkheid, bevestiging of opheldering? Moet u die boosheid, die angst, die frustratie gewoon even kwijt, maar heeft u geen tijd en ruimte voor een telefoongesprek? Stuur onze consulenten dan een SMS bericht.

  • Vanuit Nederland, sms: SPRT + BOX + vraag naar 7733
  • Vanuit België, sms: SPRT + BOX + vraag naar 6610

Begin elk sms bericht met SPRT

Als u geen boxnummer toevoegt dan wordt uw vraag zo snel mogelijk beantwoord door één van de consulenten die op dat moment aanwezig zijn voor de sms.

Vermeld in het bericht voornaam en geboortedatum/leeftijd van uzelf en andere betrokkenen. Hoe duidelijker de vraag, hoe duidelijker het antwoord van de consulenten zal zijn. De consulenten beantwoorden uw graag zo snel mogelijk. Toch hebben de consulenten wat tijd nodig om uw vraag in te voelen, een kaartlegging te doen, te pendelen, etc. Wij vragen hiervoor begrip.

Onderaan deze pagina vindt u de consulenten die een SMS bericht kunnen ontvangen. U kunt ook zien welke consulent er op dit beschikbaar is voor de SMS functie. SMS een helderziende! Klik hier om te zien welke consulenten helderziend zijn.

NL € 1,50 per ontvangen bericht. BE € 2,- per verzonden bericht.
Max. 2 berichten per verzonden bericht.

Nu Beschikbaar!

Amanda
In gesprek

Mijn naam is Amanda ik leg tarotkaarten. De tarot voor ondersteuning in vragen omtrent: liefde en relaties, werk, leidraad voor toekomstige doelen en verlangens, innerlijk groei en spirituele ontwikkeling.

Al onze consulenten

Tara Box: 3725

Tara

Relatie, liefde, werk, opvoeding, angsten, spirituele vragen... ik help je graag met kaarten, gidsen, helder voelen en reiki op afstand, bel me!

Ingrid 1 Box: 8075

Ingrid 1

Heldervoelend & wetend ,Tarotiste werkt met Lernormand kaarten.Met mijn energie breng ik licht op uw pad

Amanda Box: 8057

Amanda

Mijn naam is Amanda ik leg tarotkaarten. De tarot voor ondersteuning in vragen omtrent: liefde en relaties, werk, leidraad voor toekomstige doelen en verlangens, innerlijk groei en spirituele ontwikkeling.

José Box: 8018

José

Als astrologe en tarot-mediator maak ik gebruik van de horoscoop en/of de tarotkaarten om samen helder te krijgen wat jou op dit moment bezig houdt.

Angelique Box: 3625

Angelique

Healing Medium en Dierentolk Angélique. Helderwetend. Ik help je om de Waarheid omtrent jezelf, een vraag of situatie in licht& liefde te zien en beter te begrijpen.