fbpx

SMS consult

SMS een Helderziende of Medium

Heeft u een specifieke vraag? Heeft u behoefte aan duidelijkheid, bevestiging of opheldering? Moet u die boosheid, die angst, die frustratie gewoon even kwijt, maar heeft u geen tijd en ruimte voor een telefoongesprek? Stuur een medium of helderziende dan een SMS bericht.


Vanuit Nederland, sms: SPRT + BOX + vraag naar 7733

Vanuit België, sms: SPRT + BOX + vraag naar 6610


Begin elk sms bericht met:

SPRT


Als u geen boxnummer toevoegt dan wordt uw vraag zo snel mogelijk beantwoord door één van de consulenten die op dat moment aanwezig zijn voor de sms.

Vermeld in het bericht voornaam en geboortedatum/leeftijd van uzelf en andere betrokkenen. Hoe duidelijker de vraag, hoe duidelijker het antwoord van de consulenten zal zijn. De consulenten beantwoorden uw graag zo snel mogelijk. Toch hebben de consulenten wat tijd nodig om uw vraag in te voelen, een kaartlegging te doen, te pendelen, etc. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Onderaan deze pagina vindt u de consulenten die een SMS bericht kunnen ontvangen. U kunt ook zien welke consulent er op dit beschikbaar is voor de SMS functie.

NL € 1,50 per ontvangen bericht. BE € 2,- per verzonden bericht.
Max. 2 berichten per verzonden bericht.


Toekomst voorspellen via SMS

Zou het niet fijn zijn om te weten ‘Dit is mijn toekomst’ door middel van een SMS consult? Veel mensen zijn toch erg benieuwd naar hun toekomst en SMS-en onze professionele mediums en paragnosten om hun toekomst te laten voorspellen via de SMS.

Medium en Paragnost SMS dienst

Heb je hulp nodig van een medium maar heb je geen zin om te bellen? Dat kan via onze medium sms dienst. In plaats van te bellen SMS je een medium dus anoniemer kan het bijna niet. Een SMS consult met een medium is goedkoop en het kan via je mobiele telefoon. Buiten een medium kun je ook een paragnost SMS-en. Een SMS consult met een paragnost is net als met een medium. Kies en SMS een paragnost naar keuze via de SMS dienst van Spirit4U. Wil je weten wat het verschil is tussen een medium en een paragnost bekijk dan de pagina over oprechte mediums.

SMS een Helderziende

Je kunt ook hulp van een helderziende krijgen op de SMS dienst. Kijk snel en verkrijg antwoorden en inzichten van helderzienden per SMS. Er is een verschil tussen een waarzegster en een helderziende dus ook via SMS. Een waarzegster kan de toekomst voorspellen terwijl een helderziende inzichten verkrijgt over de toekomst waar jij zelf wat mee kunt doen.

Tarot SMS

Buiten een medium, paragnost en helderziende kun je ook nog andere consulenten spreken via de SMS. Op onze astro SMS dienst kun je namelijk ook tarot hulp krijgen. Bekijk hieronder de beschikbare consulenten op onze online SMS dienst. Wil je via de SMS inzichten over jouw toekomst weten? Wil je jouw toekomst laten voorspellen via de SMS of misschien gewoon contact met een consulent die jou oprecht hulp biedt? SMS dan één van onze mediums of paragnosten.

Nu Beschikbaar!

Al onze consulenten

Tara Box: 3725

Tara

Relatie, liefde, werk, opvoeding, angsten, spirituele vragen... ik help je graag met kaarten, gidsen, helder voelen en reiki op afstand, bel me!

Amanda Box: 8057

Amanda

Mijn naam is Amanda ik leg tarotkaarten. De tarot voor ondersteuning in vragen omtrent: liefde en relaties, werk, leidraad voor toekomstige doelen en verlangens, innerlijk groei en spirituele ontwikkeling.

José Box: 8018

José

Als astrologe en tarot-mediator maak ik gebruik van de horoscoop en/of de tarotkaarten om samen helder te krijgen wat jou op dit moment bezig houdt.

Petra2 Box: 8071

Petra2

Ik ben een Levenscoach/Medium die je graag wilt bijstaan op je Levenspad. Laat je me je even bij de hand nemen, zodat we samen tot oplossingen kunnen of mogen komen. Geef mij je vertrouwen, zodat je weer op je weg komt. Meer info op mijn pagina.

Mara Box: 8092

Mara
Medium, Paragnost Mara
 
Wat je uitstraalt trek je aan.

Erik Box: 3745

Erik

Helderziend/voelend medium en therapeut m.b.t. werk, financiën, relatie en opvoeding. Graag help ik u bij al uw levensvragen. Je kunt ook bij mij terecht voor SMS, E-consult en een afspraak. 

Harma Box: 8005

Harma

Als spiritueel medium en tarotist geef ik antwoord op heel veel vragen op het gebied van de liefde, het werk, relatie, gezondheid en geld.

Roy Box: 8027

Roy

Heldervoelend, Horend, Wetend, Ziend en intuïtief kaartlegger. Gecertificeerd Spiritueel coach & Gecertificeerd gedrag & communicatie coach. To the point & Down to earth. Voorspellingen & inzichten