fbpx

I Tjing Online Consulenten

I TJING ONLINE LEZING

I Tjing (ook wel eens geschreven als I Ching of Yijing) oftewel ‘Het Boek der Veranderingen’. Wat is dit nu precies? Op onze I Tjing online Kennis4U pagina kun je in een stuk geschreven door I Tjing specialist Ragnar uitgebreid lezen over de geschiedenis van het boek. We leggen je hier kort uit wat moet worden verstaan onder de term I Tjing, volgens de School van Symbool en Getal.

Wat is I Tjing?

De I Tjing bestaat volgens deze School uit de naakte hexagrammen en het welbekende kosmologische systeem van correspondenties (hout is oost, is groen, is lente, is lever, is zuur, enz.) en niet uit de commentaren hierop. De I Tjing is een taal in code en de getallen zijn de sleutel tot de onzichtbare krachten die regeren over de hemel en de aarde. Het vormt een netwerk dat volledig losstaat van de filosofische teksten die er nadien aan werden toegevoegd. Er wordt gebruik gemaakt van hexagrammen, die leiden tot de numerieke ontcijfering van de wereld. In de I Tjing zijn de cijfers heer en meester, en dus niet de filosofie. Elk cijfer is in de I Tjing zwanger van betekenis. De wiskunde is veel diepgaander dan de meeste in Europa uitgegeven werken ons willen doen geloven. Alle methoden die aanhangers van de School van Symbool en Getal gebruiken draaien rond getallensymboliek. Dit is gebaseerd op de overtuiging dat u de kans dat bepaalde gebeurtenissen zich zullen voordoen kan berekenen door de wetten van het getal te doorvorsen.

Interesse in een online reading?

Wil je een lezing van onze online I Tjing experts? Neem dan contact op met één van onze experts. Dit kan op onze E-Consult pagina maar ook via de knop onder de profielfoto van onze consulenten. Hieronder zie je een overzicht van onze beschikbare specialisten.

An English I Ching reading?

We are also able to help you with a reading in English. Our I Tjing specialist Sandy will answer the questions about your future. She can make a personalized analysis to predict your life trends. Please take a look at her profile if you are interested.

Nu Beschikbaar!

Rob
Beschikbaar

Door mijn hoog sensitiviteit heb ik snel in de gaten waarmee ik je kan helpen. Door mijn grote levenservaring en mijn eigen ontwikkeling heb ik een breed scala aan levensgebieden waarbij ik jou kan ondersteunen of adviseren bij je vragen.

Al onze consulenten

Natalie Box: 4402

Natalie

Als HSP Coach help ik je graag met diverse hulpvragen die je hebt. Maar ook met vragen over herstel na seksueel misbruik.

Rob Box: 8053

Rob

Door mijn hoog sensitiviteit heb ik snel in de gaten waarmee ik je kan helpen. Door mijn grote levenservaring en mijn eigen ontwikkeling heb ik een breed scala aan levensgebieden waarbij ik jou kan ondersteunen of adviseren bij je vragen.

Sandy Box: 8025

Sandy

Hi, I am Sandy. My fortune-telling bases on astrology and Yijing. I give you a tailor-made analysis to predict the trend of life. My aim is to help you anticipate your future, please feel free to contact me for an E-Consult.