Numerologen

Heb je iets met getallen, is er een getal dat vaak voorkomt in je leven? Dan zit daar een boodschap achter!

Elk getal staat voor bepaalde kennis, wijsheid en betekenis. Getallen kunnen een beschrijving van je persoonlijkheid geven, van je positieve en negatieve kanten. Getallen scheppen duidelijkheid over jezelf en je levensdoel en hoe je dit het beste kan nastreven. Getallen kunnen zelfs jouw toekomst voorspellen! Ze geven informatie aan over de mogelijkheden die jij tegen gaat komen. Uiteraard ben je er zelf verantwoordelijk voor wat jij met die mogelijkheden doet. Numerologen kunnen jou meer vertellen over deze getallen.

De Griekse mathematicus en wijsgeer Pythagoras is de grondlegger van de numerologie. Hij leerde zijn leerlingen intuïtie ontwikkelen via getallen. De numeroloog telt cijfers bij elkaar op, totdat een enkelvoudig cijfer overblijft, van 1 t/m 9. Het cijfer 34, bijvoorbeeld, wordt 3+4=7. Ook elke letter uit het alfabet correspondeert met een getal. Voor een verwachting voor je komend levensjaar of informatie over je levensdoel en je positieve en negatieve kanten, heeft de numeroloog jouw geboortedatum en naam nodig. Na een paar korte berekeningen krijg je dan meteen een duidelijke uitleg. Numerologie kent ook meestergetallen (11, 22 t/m 99). Deze versterken de invloed van je persoonlijke getal en wijzen erop dat je bijzondere gaven hebt waarmee je anderen kan helpen.

Nu Beschikbaar!

Emily
In gesprek

Helderziend/voelend Numeroloog. Samen met u vinden we een antwoord op vragen betreffende werk en relaties. Ook voor droomanalyse.

Al onze consulenten

Irén Box: 3728

Irén

Heldervoelend tarotiste, chakranumeroloog, natuurgeneeskundige, psycho-sociaal/hypnotherapeut, pendelen. (ervarings-)deskundig op gebied van pesten op de werkvloer. Meer info op "mijn pagina”.

Emily Box: 3618

Emily

Helderziend/voelend Numeroloog. Samen met u vinden we een antwoord op vragen betreffende werk en relaties. Ook voor droomanalyse.

Pia Box: 3717

Pia

Heldervoelend, Healer, Tarotist, Numeroloog, Chakra's, HSP gespecialiseerd.

Angela 1 Box: 8007

Angela 1

Helderzienden, Paragnosten, Medium, Numerologen

Noor Box: 8056

Noor

Helderwetend en heldervoelend medium. Tarotiste, numerologe en astrologe. Noor gebruikt een combinatie van tarot, astrologie en numerologie om jouw vragen te beantwoorden.