Tarotisten

Benieuwd wat tarotkaarten jou kunnen vertellen? Vraag om een kaartlegging bij onze tarotisten!

De Tarot is een set van 78 kaarten. Iedere kaart heeft een symbolische, archetypische afbeelding. Er zijn verschillende versies, de meest bekende is de Rider-Waite. Om de kaarten afzonderlijk maar de verbanden tussen verschillende kaarten te kunnen interpreteren, heb je jaren studie, ervaring en inzicht nodig. De medewerkers van Spirit4u hebben deze kennis en gebruiken ze graag om jou te helpen. Ze doen een live tarot legging voor je.

De eerste Tarotkaarten zouden dateren uit de 13e eeuw. Zigeunervolken maken er al heel lang gebruik van. Nu werken mensen met uiteenlopende levenshoudingen en –achtergronden met Tarotkaarten.

Samen met de tarotist kan je bekijken wat de grote thema’s in je leven zijn. Je kan ook de situaties en interacties observeren die vandaag spelen. Zo krijg je zicht op oorzaak en achtergrond van een bepaalde situatie, op invloed van derden en hoe de situatie zich kan ontwikkelen. Dankzij de kennis, intuïtie en inzichten van de consulent zal je merken dat je makkelijker en met meer zelfvertrouwen je keuzes kan maken. Sommige online tarotisten combineren hun heldere gaven en intuïtie met de kaarten en geven je zo nog meer inzicht. De Tarotkaarten kunnen ook helpen om een beter zicht op de toekomst te krijgen. Een toekomst voorspelling geeft jouw mogelijkheden aan voor de komende tijd.

Nu Beschikbaar!

Deva
Beschikbaar

Chakra-therapeute, heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium en kaartlegster. Met mijn gave heldervoelendheid ben ik ook gespecialiseerd op medisch gebied.

Al onze consulenten

Pauline Box: 3604

Pauline

Mijn naam is Pauline. Vanuit mijn gaven als heldervoelend en helderziend medium, zal ik in alle eerlijkheid uw vragen beantwoorden. 

Foekje Box: 3624

Foekje

Spirituele raadsvrouw, ik help je graag verder met je vragen of moeilijke situatie. Ik werk met de tarotkaarten en de pendel. Heldervoelend. 

Sarah Box: 3681

Sarah

Mijn naam is Sarah. Ik maak gebruik van de wijsheid en ervaring die ik jarenlang mocht opdoen in mijn werkzaamheden in een psychiatrische instelling waar ik mensen heb mogen helpen met hun levensvragen.

Yvonne1 Box: 3694

Yvonne1

Heldervoelend kaartlegster. Engelenboodschap en/of pendelen. Mental coach. Ik weet veel over zielenconnecties.    

Pia Box: 3717

Pia

Heldervoelend, Healer, Tarotist, Numeroloog, Chakra's, HSP gespecialiseerd.

Yvonne2 Box: 3738

Yvonne2

Ik ben helderziend en leg kaarten. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen. Als je mij belt dan ben ik er voor jou.

Gré Box: 3781

Gré

Ik ben sinds 1988 natuurgeneeskundige waarin ik met heel veel liefde en passie mensen een ruggensteun bied waardoor ze weer een goed, energiek en vooral gezond in het leven mogen staan,  zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied.

Anne Box: 8006

Anne

Helderziend & Voelend raadgever beelden komen tijdens het gesprek.

José Box: 8018

José

Als astrologe en tarot-mediator maak ik gebruik van de horoscoop en/of de tarotkaarten om samen helder te krijgen wat jou op dit moment bezig houdt.

Anne-Marie Box: 8022

Anne-Marie

Ik ben Anne-Marie, ik wil je graag helpen terug de weg naar je hart te vinden.  Soms heb je iemand nodig om je inzichten aan te reiken.

Sara Box: 8035

Sara

Als helderziende help ik al jaren iedereen zijn weg, het juiste pad terug te vinden. Heb je vragen? Zit je met iets, waar je niet direct uit geraakt, laat het mij dan zeker weten. Ik help je graag weer op weg. 

Jannie Box: 8036

Jannie

Ik leg dieren kaarten en totum kaarten en moeder aarde kaarten,  daarnaast doe ik aan fotoreading en healing op afstand. 

Angie Box: 8042

Angie

Ik ben Angie, Medium en Paragnost met een aangeboren Gave. Je ontvangt van mij zeer persoonlijke boodschappen vanuit de Kosmos waar jij meteen mee verder kunt.

Evita Box: 8043

Evita

Medium, Natuurgeneeskundige. Ik kan je handvatten geven, zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf en zo weer positief naar de toekomst kunt kijken.

Carolien Box: 8046

Carolien

Heldervoelend, empatisch, spiritueel en paragnostisch begaafd.  Ervaring met pendelen, kristallen, Reiki, energetisch helen, ghostbusting en counselen. Zeer gespecialiseerd in zielsverwantschappen/tweelingzielen.

Petra Box: 8047

Petra

(juridisch) advies,
coaching,tarot & engelenkaart reading,
intuïtieve gesprekken.

Deva Box: 8049

Deva

Chakra-therapeute, heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium en kaartlegster. Met mijn gave heldervoelendheid ben ik ook gespecialiseerd op medisch gebied.

Rob Box: 8053

Rob

Door mijn hoog sensitiviteit heb ik snel in de gaten waarmee ik je kan helpen. Door mijn grote levenservaring en mijn eigen ontwikkeling heb ik een breed scala aan levensgebieden waarbij ik jou kan ondersteunen of adviseren bij je vragen.

Carolien Box: 8046

Carolien

Heldervoelend, empatisch, spiritueel en paragnostisch begaafd.  Ervaring met pendelen, kristallen, Reiki, energetisch helen, ghostbusting en counselen. Zeer gespecialiseerd in zielsverwantschappen/tweelingzielen.

Petra Box: 8047

Petra

(juridisch) advies,
coaching,tarot & engelenkaart reading,
intuïtieve gesprekken.

Noor Box: 8056

Noor

Helderwetend en heldervoelend medium. Tarotiste, numerologe en astrologe. Noor gebruikt een combinatie van tarot, astrologie en numerologie om jouw vragen te beantwoorden. 

Nathalie Box: 8059

Nathalie

Healer,ReiKi Master, Tarot Consultant,  Advies bij Levensvragen liefde & relaties, gezondheid, leven, sterven en dood.

Monique Box: 8072

Monique

Mijn naam is Monique, ik ben medium, paragnost, kaartlegster, lifecoach en voedingscoach.

Ingrid 1 Box: 8075

Ingrid 1

Heldervoelend & wetend ,Tarotiste werkt met Lernormand kaarten.Met mijn energie breng ik licht op uw pad

Monique 2 Box: 8082

Monique 2
Als paranormaal genezer en ervaren tarotist kan ik je antwoord geven op vele levensvragen.

Sylvia Box: 8088

Sylvia

Ik werk met de Engelen kaarten, luisterend oor en help je graag met je vragen. ook over natuurlijke voeding en kruiden

Harma Box: 8005

Harma

Als spiritueel medium en tarotist geef ik antwoord op heel veel vragen op het gebied van de liefde, het werk, relatie, gezondheid en geld.

Roos Box: 8048

Roos
Mijn naam is Roos, Ik werk als relatietherapeut en gebruik hierbij mijn helderziende en heldervoelende waarnemingen. Daarnaast werk ik o.a. met Lenormand, Engelen en tarot kaarten en de pendel.

Tara Box: 3725

Tara

Relatie, liefde, werk, opvoeding, angsten, spirituele vragen... ik help je graag met kaarten, gidsen, helder voelen en reiki op afstand, bel me!

Amanda Box: 8057

Amanda

Mijn naam is Amanda ik leg tarotkaarten. De tarot voor ondersteuning in vragen omtrent: liefde en relaties, werk, leidraad voor toekomstige doelen en verlangens, innerlijk groei en spirituele ontwikkeling.