fbpx

Afspraak

Is uw gewenste consulent niet online op dit moment? Maak een bel afspraak!

U kunt een bel afspraak maken, zodat u er zeker van bent dat u uw gewenste consulent kunt spreken. Vul het invulformulier hieronder in en selecteer vervolgens  de gewenste consulent en het tijdstip waarop u wilt bellen. Houd er rekening mee dat de consulent niet altijd direct kan antwoorden op uw aanvraag, dus kies een tijd die iets verder in de toekomst ligt zodat de consulent de tijd heeft om te reageren.

U krijgt vervolgens een bevestiging of annulering via de mail. Als uw gewenste tijdstip is geannuleerd door de consulent, kunt u een nieuwe afspraak proberen te maken met een ander tijdstip.

Het voordeel hiervan, is dat u niet hoeft te wachten totdat de consulent online, of weer uit gesprek is. Zo kunt u uw tijd efficiënt indelen! Let op: niet elke consulent van Spirit4U is beschikbaar om een afspraak mee te maken. Sommige consulenten hebben hier bewust niet voor gekozen, omdat zij een drukke of veranderende agenda hebben. Het is dan niet handig als zij een belofte doen om online te komen, en deze achteraf niet kunnen waarmaken.

Maak een afspraak


Maak afspraak