Over Angie

Soms valt het niet mee beslissingen te nemen of een situatie in de juiste context te plaatsen. Of dit nu zakelijk of privé is. Wij zijn mensen en hebben twijfels, soms bang, we stressen, voelen ons moe en zien soms even geen uitweg.

Binnen de privé sfeer kunnen deze vragen betrekking hebben op: ouders of de kinderen, miscommunicaties, liefdesverdriet,  een verloren iemand, kwijtgeraakt vertrouwen, een partner, werk of de toekomst e.d.

Zakelijk kan dit van toepassing zijn op bijvoorbeeld advies met betrekking tot het aannemen van personeel, overnames, de werksituatie en klanten. Ook kan het zijn dat er binnen het bedrijf zaken spelen waar men geen grip op krijgt of als men meer inzicht wil in specifieke situaties.

Het is vaak lastig deze vragen binnen uw eigen omgeving te stellen. Zij staan te dicht bij om een objectief antwoord te kunnen geven. Een spiritueel consult is op zo'n moment de beste oplossing. U krijgt hier begeleidende informatie over de zaken die in uw leven een rol spelen. Na een consult voelt men zich krachtiger en is men beter in staat om de juiste keuzes te maken.

Door middel van mijn professionele tarot legging voor jou, ontvang je van mij zeer persoonlijke boodschappen vanuit de Kosmos, waar jij meteen mee verder kunt. De boodschappen krijg ik in beelden of in geluid aan wie het is bestemd.

Ik ben Angie, Medium en Paragnost met een aangeboren Gave. Je ontvangt van mij zeer persoonlijke boodschappen vanuit de Kosmos waar jij meteen mee verder kunt.

Mijn missie is het helpen van mensen. Altijd welkom voor alle vragen. Samen wij komen zeker uit!!!!
Ik wens allemaal kracht van Universum en sterke positieve gedachten !!!!
Het is de eerste stap voor succes en oplossing!!!​

Ik ben er voor u....Als Mens, Coach en Paragnost

Reviews