Over Annelies

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in mensen. Hun gedrag, hun reactie en waarom ze zo reageren als ze doen. En waarom ik zelf op een bepaalde manier reageer op gebeurtenissen. Wat triggert mij en waarom.  Na mijn schooltijd en aanvullende opleidingen ben ik begonnen met een baan als telefoniste/receptioniste. Daar leer je luisteren naar stemmen, hun intonatie en daar hoor je steeds een beetje meer hoe iemand ongeveer in elkaar zit. Op een gegeven moment wilde ik vanuit huis werken en heb mij toen verdiept in “De buitenkant” van de mens als pedicure, manicure en schoonheidsspecialiste. In die hoedanigheid heb ok 6 jaar gewerkt.

Toen, In 1983 getrouwd en naar het buitenland verhuisd. Na deze buitenlandse periode, van 7 jaar met mijn man, wilde ik bij terugkomst iets anders gaan doen dan schoonheidsspecialiste waar ik veel nascholing gemist had.

Ik ben me toen meer bezig gaan houden met de “binnenkant” van de mens als Natuurgeneeskundig therapeut. Tevens werkend met NEI therapie, chakrabalancing, etc. Via de NEI techniek begreep ik eindelijk waarom bepaalde dingen mij triggerde en hoe daar mee om te gaan. Daarbij had ik ook altijd een luisterend oor voor iedereen gevolgd door raadgeving, indien gewenst.   

Daar ben ik na zo’n 20 jaar mee gestopt. Ik ben verhuisd en heb niet meer de ruimte om mensen goed te ontvangen in een eigen werkruimte. Maar mijn interesse in mensen is nog steeds altijd even groot.

Nu is het tijd om mijn kwaliteiten op een andere manier te gebruiken en wel per telefoon op afspraak, per sms of e-mail.

Naar ik hoop zal ik nog veel mensen een helpende hand mogen bieden op hun levenspad.

Annelies Nuver-Kelley

Reviews