Over Henriette

Fotoreading is mogelijk. Klik hiervoor op 'fotoreading', of kijk bij e-consult. U kunt ook een afspraak met mij inplannen.

's Morgens met regelmaat aanwezig via Spirit4U en minimaal 2 avonden per week. Ben ik niet aanwezig, geen probleem want ik reageer dezelfde dag nog op uw mail, telefoon of ingestuurde foto.

Neem ook eens een kijkje op mijn website: www.astrologie-zonnekracht.net

Lieve mensen hartelijk welkom bij Spirit4U.

Mijn naam is Henriëtte en ik mag je helpen bij brandende levensvragen. Aan de hand van je geboortedatum kan ik je levensloop zien met o.a. karakterstruktuur, werkmogelijkheden, relaties, kinderen, talenten, geld, fysieke gesteldheid, gevoeligheid, toekomstanalyses, school en studiemogelijkheden, ouderpatronen, opvoedkundige begeleiding, problemen tussen ouders en kinderen. Als helder-medium krijg ik tijdens het consult vaak dingen te horen en te zien die een rijke aanvulling
kunnen zijn op ons gesprek. Wilt U aan de hand van een foto informatie? Stuur mij de foto toe en ik probeer z.s.m. te reageren.

Mijn werkwijze is duidelijk en helder en als ervaringsdeskundige van het 'leven' met daarbij de inspiratie van de kosmische energie kan ik je zinnige inzichten geven zodat het leven geleefd kan worden waarvoor het bedoeld is.

Misschien vraag jij je af waarom je hier op aarde bent en waarom je altijd dezelfde problemen of struikelblokken tegenkomt? De antwoorden hierop zijn voor mij een geschenk die ik graag met je wil delen zodat JIJ inzicht krijgt in deze onmachtsituaties.

Sinds 1998 voer ik mijn eigen praktijk: waar cursussen en workshops worden gegeven maar waar de mens als uniek individu de mogelijkheid heeft om in een vertrouwde omgeving te praten over de dingen die je soms zo bezig kunnen houden.

Warme groet

Henriëtta van Hamersveld-Volkers (erkend ASAS)

www.spirit4u.nl

Reviews