fbpx

Mijn Pagina

Box 8028 Irene

Irene
Afwezig
Kennisgebieden

Mijn naam is Irene, geboren in 1972. Ik ben sinds medio 2011, na afronding van de cursus mediamieke ontwikkeling, werkzaam als spiritueel coach/consulent. Naast mijn gedegen spirituele basis en achtergrond zijn de, soms moeilijke, ervaringen in mijn eigen leven in de loop der jaren een belangrijke leerschool en inspiratiebron gebleken van waaruit ik jou/mijn cliƫnten kan helpen. Mede door mijn eigen ervaringen weet en besef ik terdege hoe bepaalde situaties voor jou kunnen voelen en waar je tegenaan kunt lopen.

We komen in het leven allemaal van tijd tot tijd onze moeilijkheden tegen. Het kan helpen hier met mensen in je naaste omgeving over te praten, maar soms is het fijn als iemand even neutraal en zonder oordeel met je meekijkt.

Voel je welkom met je verhaal en je vragen over bijvoorbeeld zielsliefdes, zielsverwantschappen, relaties, familie, werk, persoonlijke en spirituele ontwikkeling, hooggevoeligheid bij volwassenen en kinderen, conflicten etc., maar ook voor 'gewoon' een luisterend oor indien je daar behoefte aan hebt. Ik help je graag en met veel liefde en plezier.

Uitgangspunt bij mijn consulten is dat ieder mens in principe veel, zo niet alle, antwoorden in zichzelf met zich meedraagt. Het spirituele aspect van de coaching kan je helpen om jezelf en je situatie in een breder, ander perspectief te zien waardoor je inzicht kunt krijgen in hetgeen er speelt. Hierdoor kan het wat minder zwaar/lichter voor je zijn om met bepaalde dingen om te gaan, ze te accepteren of waar mogelijk en indien gewenst te veranderen.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je de mensen in je omgeving steeds op de eerste plaats zet en leeft naar de verwachtingen van anderen. Maar wat wil jij zelf? Ook jij verdient een eerste plaats!

Via mijn heldervoelendheid maak ik contact met jouw energie en kan ik mensen en situaties aanvoelen waardoor je onder andere inzicht kunt krijgen in het proces waar je in zit en (weer) in contact kunt komen met je eigen kracht/ziel. Samen kunnen we kijken naar dat wat voor jou op dit moment belangrijk is, zodat je vanuit je eigen kracht weer verder kunt.

Veel liefs van Irene

  0909 - 0511 (90 cpm) Koop nu credits 67 cpm
  0903 - 48488 (150 cpm) Koop nu credits 67 cpm