fbpx

Mijn Pagina

Box 3758 Lenie

Lenie
Afwezig
Kennisgebieden

Mijn naam is Lenie van Overdijk geboren in 1949

Mijn Missie in dit leven is om jou liefdevol te helpen in kracht en vertrouwen.

Heb ruim 35 jaar ervaring als Transmedium, Magnetiseur, Paragnost, Medium, Huisopschoning, Sjamaan, Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Heldervoelend, Helderruikend Automatisch schrift etc..
Vanaf mijn jeugd heb ik al zeer veel paranormale ervaringen mogen beleven. Mijn gave heeft zich in een stroomversnelling ontwikkeld. Mijn Gidsen boden mij de leerschool waardoor ik rechtstreeks in verbinding ben met de Lichtwereld.


Pijnbestrijding

Ook ben ik gespecialiseerd in pijnbestrijding voor mensen en dieren, heb ik helende handen. In samenwerking met gene-zijde geef ik verlichting bij pijn door middel van magnetiseren.Het werkt vrij direct omdat het pure geneeskrachtige energie is met dieptewerking.

Gesprekstherapeut

Tevens ben gesprekstherapeut bij liefde- en vriendschapsproblemen. Kan invoelen op personen waar u een vraag over heeft.

Energetische huizenreiniging

Tijdens het opschonen van huizen neem ik entiteiten waar en begeleid deze vervolgens naar het licht, waarbij het opheffen van blokkades ook een rol speelt.

Entiteiten willen ons niet bang maken omdat ze niet weten dat ze dwalende zijn.Vaak zijn ze zelf heel erg angstig en daardoor kun jij je ook heel angstig gaan voelen.Ze zijn vaak wanhopig en boos omdat ze niet weten waar ze naartoe moeten.Het zijn gewoon overleden mensen die de weg kwijt zijn en ze denken dat ze nog leven.

Samen met mijn Gidsen begeleiden wij ze liefdevol naar het licht.

Innerlijke rust en spanning

Tijdens ons gesprek kan ik de spanning bij je weghalen in samenwerking met mijn Gidsen

Ik werk in het verleden en in het NU. Je mag mij bellen met de meest uiteenlopende vragen, ik help je graag verder.

Een lieve warme groet van Lenie.

  0909 - 0511 (90 cpm) Koop nu credits 67 cpm
  0903 - 48338 (150 cpm) Koop nu credits 67 cpm