Over Louise

Ieder mens kent in het leven periodes waarin het allemaal even niet lekker loopt; je zit niet lekker in je vel en je gedachten blijven in kringetjes draaien waardoor je je gedachten niet op een rijtje krijgt.

Al ruim 20 jaar werk ik, in mijn eigen praktijk, op diverse beurzen, en nu hier bij Spirit4U,  met het Crowley Toth Tarot, de kaarten en tegelijkertijd het invoelen op jouw energie, in combinatie met mijn mediamieke gaven, leiden vaak tot verrassende inzichten die jouw wellicht een stukje verder kunnen helpen op jouw eigen unieke levenspad.

Tijdens een consult zal ik je altijd op een positieve manier motiveren zodat jij, opnieuw, in je kracht komt te staan en durft te gaan voor het leven waar je altijd al van droomde.

Het zou je wel eens kunnen verrassen hoe concreet mijn waarnemingen kunnen zijn, al zal ik je nooit vertellen wat je moet doen; ik help je graag om inzicht in bepaalde kwesties te krijgen.

Misschien heb je alleen maar behoefte aan een objectief luisterend oor om eventjes je hart te kunnen luchten op een plek waar zonder oordeel naar je geluisterd wordt.

Wat je vraag of probleem ook is, ik bied je graag dat luisterend oor en de warmte van een goed gesprek.

Voel je welkom!

Reviews