Over Margot

Al vele jaren help ik mensen met het verhelderen en inzicht geven in de problemen die zij ervaren. Ik ben een professionele hulpverlener.
Ik ondersteun U hierbij graag en wil U op liefdevolle wijze handvaten geven hoe U verder kunt. Ik maak hierbij gebruik van de Lenormand kaarten

Er is geen verhaal of situatie die voor mij vreemd is. U kunt last hebben van gevoelens van eenzaamheid, angst, paniek, rouw, onmacht. Samen zoeken we uit waar dit vandaan komt en hoe u hier mee om kunt gaan.

Ik wil U helpen de pijn die U ervaart te verzachten. Ik heb ervaring met alle vormen van relatie problemen, ook de relatie met jezelf! Daarnaast heb ik ook veel  kennis over wet- en regelgeving. Mocht U met een praktisch probleem worstelen dan kan ik U de weg wijzen.

Heeft U een vraag waar U niet uit komt, dan zoek ik dit voor U uit en maken we een vervolg afspraak. Door mijn lange werkervaring heb ik mijn intuïtie leren ontwikkelen en voel ik snel aan wat er aan de hand. Ik kan Uw energie aanvoelen. Daardoor komen we snel tot de kern.

Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens uniek is en wil U graag helpen bij Uzelf uit te komen.

Tot horens!

Reviews