Over Maria

Mijn naam is Maria.

Ik ben een Lichtwerker die gericht antwoorden geeft middels het schrijven van afstemmingen. Ik werk energetisch en zet je in het licht. Ik help je graag op weg in het leven door verlichting, verduidelijking en/ of heling in jou proces. Dit doe ik door mij gericht op jou af te stemmen en aan te voelen in wat jij nodig hebt vanuit mijn kennis en levenservaring.

Ik kan je ondersteunen met de vragen die je hebt. Persoonlijk, opvoedkundig of als je een luisterend oor nodig hebt.
Ik ben geen medium en doe geen toekomstvoorspellingen.
Op aanvraag kan ik voor jou een afstemming schrijven. Geen vraag is te gek, dus je kunt gewoon zonder oordeel je vragen stellen.
Als je licht nodig hebt in je leven, dan zal ik dit ook jou toesturen in de energie. Deze licht energie kan helend werken op gebieden in je leven waar je het nodig hebt. Ik werk met je huidige energie en van daaruit help ik je graag verder. Ik ben open, eerlijk en liefdevol.

In het dagelijks leven bied ik ondersteuning aan ouders met gerichte opvoedingsvragen. Ik ben een kinder- emotiecoach en coach volwassenen om in verbinding te komen met hun hart. Soulful coaching noem ik dit, vanuit het licht in verbinding met je hart.

Ik bied ook lichtsessies aan en schrijf Luister-kindafstemming, gericht op het beantwoorden van allerlei vragen. Zowel voor kinderen (tot 10 jaar e.a. met toestemming tot 18 jaar) als volwassenen (tot 100+).

Dank je voor het lezen van mijn Profiel,
Ik hoop je te ontmoeten bij Spirit4U en dat ik hierin iets voor jou kan betekenen

Maria

Reviews