Mijn Pagina

Box 8053 Rob

Rob
Afwezig
Kennisgebieden

Ik vind het waardevol om als telefonisch consulent te werken omdat ik op deze manier jou hulp kan bieden op het moment dat jij het nodig hebt. Je kunt anoniem bellen, op het moment dat het jou uitkomt, zonder wachtlijst.

Je kunt komen met grote vragen, of kleine. ‘ De ' enorm grote vraag is momenteel hoe je met het wereldwijd heersende virus omgaan kunt: Mijn antwoord is van ’n optimistische orde, namelijk dat Corona er voor zal zorgen dat er 'n verbinding komt die er nooit was. Deze verbondenheid zal alles veranderen ondanks het feit dat het uit zo’n extreme hoek als dit geweldig ongrijpbaar bedreigende virus komt. Interessant is dat je kunt zien hoe ieder continent/land er anders mee omgaat. Maar dit virus zal ’n enorme impact gaan hebben in de toekomst zeker betreffende de omgang met de natuur. Tot nu was die omgang zo abominabel slecht.

Al nadat enkele weken Corona in Noord Italië mensen dwingt om thuis te blijven zwemmen er namelijk dolfijnen door de kanalen van Venetië, is het water zo transparant dat flora en fauna zichtbaar is. Zo snel herstelt de natuur zich door dit gruwelijke feit en is het tevens wonderbaarlijk.

Mocht je ’n vraag hebben hoe hier mee om te gaan wil ik mijn best doen hier ’n verfijnd, gevoelig en verhelderend antwoord op geven.

  0909 - 0511 (90 cpm) Koop nu credits 67 cpm
  0903 - 48338 (150 cpm) Koop nu credits 67 cpm