Mijn Pagina

Box 8053 Rob

Rob
Beschikbaar
Kennisgebieden

Ik vind het waardevol om als telefonisch consulent te werken omdat ik op deze manier hulp kan bieden op het moment dat jij het nodig hebt. Je kunt anoniem bellen, op het moment dat het jou uitkomt, zonder wachtlijsten. Met grote vragen, of kleine.

Door mijn hoog sensitiviteit heb ik snel in de gaten waarmee ik je kan helpen. Door mijn grote levenservaring en mijn eigen ontwikkeling heb ik een breed scala aan levensgebieden waarbij ik jou kan ondersteunen of adviseren bij je vragen.

- Helderziend
- Helderhorend
- Heldervoelend
- Hoog Sensitiviteits Coach 
- Hoogbegaafden Coach
- Ervaringsdeskundige op relationeel gebied
- I Tjing deskundige op zakelijk / financieel vlak

Ik ben ruim 25 jaar kunstschilder en heb gemerkt dat door het solitaire van dit beroep een grote behoefte ontstaan is om mijn 'hoog sensitiviteit’s' gehalte, mediamieke eigenschappen, ervaringsdeskundigheid en psychologische kennis in te zetten om mensen uit hun eventuele problematiek te helpen. Het werk als  telefonisch consulent bevalt mij dienaangaande uitstekend. Daarnaast ervaar ik dat een deel van mijn cliënten hoog sensitief is, vaak zijn ze paranormaal begaafd, soms ook hoogbegaafd. Binnen 3 seconden heb ik door dat of zij dit zijn. Ik kan hen een leidraad bieden want deze gevoeligheid zet hen in een uitzonderingspositie die dit hen binnen de huidige maatschappij vaker lastig maken kan.

  0909 - 0511 (90 cpm) Koop nu credits 67 cpm
  0903 - 48338 (150 cpm) Koop nu credits 67 cpm