fbpx

Mijn Pagina

Box 8074 Tammy

Tammy
Afwezig
Kennisgebieden

Jarenlang heb ik zonder dat ik het besefte gevoelens van andere mensen overgenomen.

Als iemand iets meemaakte dan wist ik letterlijk hoe die persoon zich voelde. Ik heb nooit beseft dat niet alle mensen dat op die manier ervaren. Ik heb er op een gegeven moment voor gekozen om de opleiding intuïtieve ontwikkeling te volgen, om daarna door te gaan met healing, reading en coaching. Hier heb ik heel duidelijk geleerd welk gevoel van mezelf is en wat bij een ander hoort. Tijdens de reading opleiding herkende ik steeds duidelijker het verschil tussen gevoel en intuïtie.

Ik kan mensen helpen die tegen hetzelfde aanlopen. Maar ook kan ik zien waar iemand vast loopt in het leven, waarbij ik ook vaak beelden doorkrijg van vorige levens. Daar zie je vaak situaties die een emotie veroorzaken die je in dit leven ook tegenkomt.

Als iemand mij een situatie voorlegt weet ik precies te vertellen waar je tegenaan loopt, maar ook geef ik richting in de mogelijkheden die je hebt of voel ik waarom iets wel of niet bij je past. En kan ik je door het geven van inzicht de juiste weg op helpen.

Tijdens een healing herstel ik de balans van een persoon. Daarbij maak ik puur gebruik van de energie die om ons heen is. En kan ik tevens voelen welke chakra’s opspelen en waar iemand last van heeft. Dit maak ik dan schoon, zodat er dingen losgelaten kunnen worden.

Bij een reading kijk ik waar iemand nu staat, hoe iemand gevormd is en wat er allemaal meegespeeld heeft om te zijn zoals nu. Maar ook kijk ik hoe iemand kan groeien en welke richting het beste voelt bij die persoon.

Met een stuk coaching kunnen we samen kijken naar de knelpunten in je leven. Dan gaan we samen visualisatieoefeningen doen, waarbij jij zelf kunt ontdekken waar je nou eigenlijk tegenaan loopt. Natuurlijk begeleid ik je tijdens dit proces en help ik jou om dingen los te laten, zodat het lichter voelt voor jou. Ook kijk ik dan met een korte reading naar hoe je energie stroomt.

Ook heb ik studies (gedeeltelijk en helemaal) gevolgd in de sociale sector. Sociaal Pedagogisch Werk, Creatieve therapie drama, Sociaal Pedagogische hulpverlening en een stukje Psychologie. Hierin heb ik erg veel geleerd over mensen in groepen en als individu, maar ook hoe je mensen hierin kunt ondersteunen en helpen.

Daarnaast werk ik al jaren in de kinderopvang en geef ik regelmatig thuis en bij mensen thuis healingen en readingen. Het lijkt me heerlijk om via de telefoon nog veel meer mensen te kunnen helpen.

  0909 - 0511 (90 cpm) Koop nu credits 67 cpm
  0903 - 48338 (150 cpm) Koop nu credits 67 cpm