fbpx

Fotoreading

Altijd al willen weten wat een foto over u kan vertellen? Stuur uw foto in voor een fotoreading! Leer uzelf beter te begrijpen door een reading aan te vragen bij één van onze consulenten. Verschillende consulenten van Spirit4U hebben de gave om energieën te voelen via een foto.

Het is hierbij belangrijk dat u een foto stuurt waar u alleen op staat, om verwarring van energieën te voorkomen, zodat u gerichter antwoorden kunt krijgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een foto in te sturen van iemand anders, let er wel op dat u dan eerst toestemming nodig heeft van die persoon om de foto in te sturen.

Kies voor een fotoreading per e-mail of een telefonische fotoreading.

 

 

Fotoreading per e-mail

Kies voor een fotoreading per e-mail als u de reading op uw gemak wilt kunnen teruglezen. Upload hieronder uw foto en selecteer de gewenste consulent. Vergeet niet om de overige velden ook in te vullen. U kunt binnen drie dagen een reactie verwachten na ontvangst van betaling. U dient dus van te voren de reading af te rekenen. Om een zo goed mogelijke reading te doen heeft onze consulent uw geboortedatum nodig. Noteer deze aub in het tekstveld.

Vanwege privacy redenen hebben wij gekozen voor een systeem, waarbij er geen e-mailadressen worden uitgewisseld tussen de klant en de consulent.

Fotoreading per e-mail

Naam
E-mail
Foto
Toelichting foto
Selecteer een naam
Prijs € 25
Betaal opties

Selecter uw betaalmethode

Start betaling
 

 

 

Telefonische fotoreading

Voor een telefonische fotoreading dient u uw foto hieronder te uploaden en de gewenste consulent te selecteren. Vergeet niet om de overige velden ook in te vullen. U krijgt vervolgens een bevestigingsmail met daarin een code. Nu kunt u de consulent bellen als hij/zij online is. De consulent zal ter controle vragen naar de code uit de e-mail. Om een zo goed mogelijke reading te doen heeft onze consulent uw geboortedatum nodig. Noteer deze aub in het tekstveld.

Vanwege privacy redenen hebben wij gekozen voor een systeem, waarbij er geen e-mailadressen worden uitgewisseld tussen de klant en de consulent.

 

Fotoreading
Maximale grote 2MB
Verzend fotoreading