fbpx

Gastenboek

Jouw ervaring telt! Schrijf in ons gastenboek

Heb je een specifieke ervaring met Spirit4U die je graag met anderen wilt delen? Of wil je graag jouw ervaring delen over een consulent en/of een consult dat je hebt gehad? Laat het onze gasten weten en deel jouw ervaring in ons gastenboek! Jouw ervaring kan anderen bijvoorbeeld weer helpen bij het kiezen van een geschikte consulent. Laat ons weten wat je van ons vindt!

Ariella

Gisteren met medium paragnoste Ariella box 3734 gesproken. Tot 2x toe, heb haar teruggebeld omdat ze verrassende diep reikende inzichten gaf. Zomaar, ik vroeg naar ontwikkelingen voor de komende maanden m.b.t inkomsten, werk en een verhuizing.
Tot onze verbazing keek ze tot ver na de verhuizing, naar activiteiten in het nieuwe huis die zij niet kon weten. Ook gaf ze er blijk van dat ze tot ver in het verleden keek, mijn man en ik waren heel stil en zij praatte. Ze wist alles van ons.
Wat een gave, wat een geweldig mooi mens. Dank je wel Ariella, we weten je te vinden. Liefs Hanneke

Harma

Harma is zeer liefdevol, warm en concreet. Ze heeft mij weer in mijn kracht gezet door mij mijn pad helder voor ogen te houden.
Heel fijn! Dank lieve Harma!

Harma

Harma,
Harma is een vrouw die als je haar aan de telefoon hebt gelijk al beelden binnen krijgt en zonder haar kaarten al weet wat er speelt!Harma heeft mij enorm geholpen in mijn spirituele groei en in al mijn onzekerheden !Ze verteld je nooit wat je moet doen maar ze raadt je wel veel aan !Harma is een vrouw die nuchter is en nooit met je zal mee praten als ze het anders vindt of niet met je eens is zegt ze het ook!je weet wat je aan haar hebt en dat vind ik prettig en geeft mij geen drempel haar te bellen .Thanks Harma voor je vertrouwen en luisteren oor maar vooral voor je goeie raad👌🏻😊

Rob

Beste Rob,
Ik heb gister voor de derde keer gebeld met heel veel verdriet door het verliezen van een dierbare. Zes maanden geleden ook. Ons gesprek voelde vertrouwd, we vulden elkaar aan en het was verlichtend in mijn hoofd. Verder kon ik mijn bijzondere ervaringen in het dagelijks leven delen en gij snapte waar ik het over had. Dat gaf mij ook een goed gevoel. Bedankt voor alle wijsheden tijdens ons magisch gesprek.
Een warme groet, Manorma

Carolien

Lieve Carolien,

Wat ben ik blij dat je weer (even) terug bent!! en mij enorm helpt met je consulten. Mijn bijna dodelijk verongelukte hondje huppelt weer rond, reiki op foto en afstand was zichtbaar geweldig. Je dierencommunicatie is voor mij een enorme steun, ook om beslissingen te nemen.

Corinna

Lieve Corinna,
Dankuwel voor de uitgebreide fotoreading van H.
Het is net alsof ik een verhaal lees maar dan reëel.
De reading was zeer verhelderend en verbluffend, dat u zo goed kon invoelen in andermans energie, wat er zich afspeelde , wat betreft zijn emoties en gevoelens. Ook zijn karakter kan ik alleen maar beamen, dat het helemaal klopt. Verbazingwekkend accuraat! Ben zeer onder de indruk!
Alleen jammer, dat ik niet mag weten wat er zich precies afspeelde in zijn verleden!
Dat bewijst toch wel, dat u integer, betrouwbaar, oprecht, kundig en zuiver bent.
Ongetwijfeld, zal ik u wederom raadplegen, mocht het weer nodig zijn.
Lieve groet, Ratna

Moentje

Beste Moentje,
Je heb zolang voor me gewerkt en mij altijd gezegd dat het allemaal goed zou komen. Dat ik geduld zou moeten hebben, en ja dat is ook gebeurt. Eindelijk komt me droom uit. Gelukkiger dan nu kan ik niet zijn. Ik waardeer je ENORM. Geloof me als ik je niet had, zou dit allemaal nooit en nooit lukken. Je hebt echt keihard voor me gewerkt. Dankjewel lieve schat. Lijkt net of je een vriendin van me ben geworden, kan zo vrij met je praten, en je luistert zo goed naar me en helpt me ook heel goed mee.

Monique

Hey monique,
Bedankt voor je zuiverste hulp en op rechtheid,
Waardoor je gelijk de resultaat voelt.
Ik hoefde niet veel te zeggen.
Bedankt voor de healing.
Je bent een topper! xxx

Lenie

Allerliefste Lenie,
Wat heb je mij weer fantastisch geholpen! Alweer zat er een entiteit bij mij waardoor ik mij niet goed voelde. Liefdevol breng je ze naar het licht. Ik kan je niet vertellen hoe dankbaar ik je ben. Omdat ik gevoelig voor entiteiten ben zal het nodig zijn dat ik je weer een keer bel, maar ik kan eerst weer vooruit. Ook heb je me geheeld en nieuwe energie gegeven. En antwoorden op mijn vragen, waardoor ik meer inzichten heb gekregen. Dank je wel voor alles Lenie!

Liefs Hennie

Suzanne

dankjewel lieve Suzanne voor eyeopener.
bedankt voor je eerlijk gesprek ik had het echt nodig, je geeft duidelijk een open en eerlijk antwoord.
deze gesprek met jou had echt nodig ,om voor mezelf te kiezen,

Lenie

Ik hou van Lenie. Ze is voor mij een grote steun. En voor mijn gezin ook. Ik ken haar nu al weer een hele tijd en ze helpt me goed wanneer ik last heb van jaloezie rondom en ongewenste energie-en. Waar ik heel gevoelig voor ben. En mijn gezin ook. Ze geeft goed advies wanneer ik vragen heb. Ze verwijderd indrukken uit mijn systeem wanneer te veel op heb gepakt. En spanningsklachten verminderen. Ze heeft een prachtig team met gidsen waar ze heel mooi mee samen werkt. Ze voelt als een gelijkgestemde die ik heel lang ken. En ik ben dankbaar voor haar, haar team en haar mooie werk.
I.M.S

Lenie

Dankjewel Lenie voor je behandeling en het gesprek. Altijd fijn je weer te spreken.💜 Maria

Pia

Lieve Pia,heb je net gesproken,maar beltegoed was op,dankje wel voor de waardevolle gesprek,alles klopt,ik ga je nog een keer spreken tot horens.

Monique

Lieve Monique,
Hartelijk bedankt voor het mooie, zuivere en duidelijke consult. Je bent echt een top medium!!!
Alles wat je zegt is kloppend, tot in de kleine details. Je kunt goede inzichten geven ook hoe mensen tegenover me staan. Daarnaast komen je voorspellingen vroeg of laat altijd uit. Ik bel je al een tijdje en zal in de toekomst zeker weer bellen. Groetjes M

Monique

Monique,

Bedankt voor het mooie gesprek, het heeft me veel inzicht, handvatten en kracht gegeven.
Bedankt voor je zuivere en helpende advies.

Lenie

Dag lieve tante

De rust die jij mij kan brengen met hulp van Andoras en de rest van je gidsen kan niemand evenaren ik ken je nu al bijna 20 jaar je bent de enige die mijn hoofd rustig krijgt en als ik weer eens entiteiten verzameld of bij mij heb breng je ze snel na het licht ik was er eerst angstig voor maar vind het nu een mooi iets dat ze via jou en je gidsen in het licht komen je hebt een heel speciaal plekje in mijn hartje lieve tante

Dikke knuffel vincent haex

Lenie

Lenie is een lieve, warme, vrouw met een hart van goud. Lekker eigen-wijs en down to earth met een prachtige lijn naar boven.
Samen met haar gidsen is ze super goed in het naar het licht brengen van dolende entiteiten. Ook is ze een ster in het schonen van het energieveld en kan ze heel goed magnetiseren. Tevens kan ze meekijken in processen en blokkades ruimen, wat ze zelf laatjes ruimen noemt. Niets is haar eigenlijk te gek, te veel om op te noemen waarmee ze mij en mijn gezin al heeft geholpen. En zelf staat ze ook open om van anderen te leren en aan te nemen en stelt ze zich kwetsbaar op. Ze voelt heel vertrouwd en ik ben erg blij met haar, ze heeft een speciaal plekje in mijn hart.
Ik ben haar en haar team heel dankbaar.
I.M.

Harma

Lieve Harma
Je bent altijd een grote steun en hebt mij echt enorm op weg geholpen.
Elke keer als ik je spreek kom ik steeds verder in het leven.
Natuurlijk sta ik nu in mijn eigen kracht maar zeker hoop ik je nog veel meer positief nieuws te mogen vertellen.
Heel erg bedankt.
Groetjes Ruben

Henriette

Beste Henriëtte,
Dankjewel voor de fotoreading….wat ben jij zeer goed! Nu weet ik waarom H zijn leerproces moet ondergaan. Dat geldt dan ook voor mij! Jij hebt het allemaal zo duidelijk en uitgebreid uitgelegd! Nu ik weet over de hele situatie geeft het mij rust en ik vertrouw erop, dat het ook goed zal komen!
Dankjewel voor je inzichten en adviezen, dat zal ik zeker ter harte nemen. Ongetwijfeld, zal ik de volgende keer, mocht het weer nodig zijn, wederom gebruik maken van jouw bijzonder gave.
Lieve groet, Ratna

Emily

Hoi Emily,

Was weer een verhelderend gesprek net. Hij had inderdaad een 3 in zijn geboortedatum, dus goed ingeschat! 2-3-2017;)
Wellicht bel ik je er nog eens over.

Aurora

Hallo Aurora,

Bel jij ook op de lijn van dit is mijn toekomst en ij werkt ook hier.
Wil je een berichtje sturen van Marleen uit Rotterdam.
Wil je bedanken voor de fijne gesprekken die ik met jou heb gehad en waarin ik ook meer licht ben gaan voelen.
Maar ik maak de keuze om helemaal niet meer over relaties te praten, ik ga mijn weg zelf volgen hierin.
Hartelijke groeten, Marleen.

Harma

Ik heb Harma verschillende keren gesproken. Ze hoorde telkens vrijwel direct aan mijn stem hoe het met me ging. Ze gaf me waardevolle adviezen. Ze voelt heel goed aan wie je bent en in wat voor fase je zit. In de gesprekken ervaarde ik haar positieve energie. Dat ze helderziende gaven heeft is duidelijk. Het is fijn om met haar te praten. Een heel aardige, rustige vrouw. Ben haar heel dankbaar!

Harma

Meerdere fijne gesprekken heb ik met Harma gevoerd. Ze voelt situaties snel en goed aan. Hoort bijvoorbeeld haarfijn aan mijn stem hoe het gaat en benoemt duidelijk in wat voor fase ik zit. Ze geeft waardevolle adviezen die me weer net dat zetje geven om door te gaan op de weg die voor me ligt. En ze is integer. Dank je wel Harma.

Mirjam

Lieve Mirjam wat ben jij ongelooflijk goed. Alles klopt wat je zegt.

Yvonne1

Lieve Yvonne ,
Wat een topper ben jij !
Ik hoefde maar weinig te vertellen , want jij vulde alles al vanzelf heel kloppend aan !
Dankjewel , liefs Susanne

Spirit4U

Hallo Pia,

Wil je iets laten weten, wat betreft het bellen met jou, het heeft altijd goed gevoeld.
Voel bij jou vanaf het begin ook een bepaalde ruimte.
Maar ik merk dat ik over Marleen praten, ook na la die jaren nog steeds moeilijk vind, toch ben ik nu alweer verder in hiermee omgaan.
Verder zal ik graag door willen gaan met praten over creativiteit en andere onderwerpen over bewustwording, tot binnenkort, groet van Marleen.

Pauline

Lieve Pauline, ik ben je dankbaar voor de informatie die jij mij gegeven hebt. Je hebt mij daar heel erg mee geholpen. liefs, Petra

Tara

Tara, meerdere keren een sms consult gehad…over mijn tweelingziel, ze stelt gerust en heeft gelijk, zo een lieve vrouw…nooit ben je teveel voor haar. Dank je

Mirjam

Mirjam ( 3780)
Is een ongelofelijk goed medium ; met een kort en verhelderend verhaal weet zij situaties tot in de finesses te beschrijven. Heel spiritueel ontwikkelde dame

Mirjam

Lieve Mirjam,

Met alle gesprekken en inzichten die je mij hebt gegeven nuchter, helder en liefdevol, hier ben ik jou enorm dankbaar voor.
Ik kan je zeer zeker van harte aanbevelen met al je bijzondere medium- inzicht- begeleidings-kwaliteiten, waarmee je mij en vele andere hebt geholpen.
Hopelijk mag je vele mensen bijstaan en helpen met hun levens processen en vragen.

Mirjam

Lieve Mirjam,dank je wel voor je geweldig goed advies ,zo verhelderend voor mij is de situatie.
Het advies wat je gaf is een grote opluchting voor mij,dit heeft mijn verwarrende gedachten doen verdwijnen .
Ik kan verder met genieten van wat ik heb ,en nog gaat komen .
Hartegroet Hilda

Angela 2

dank je wel Angela2 , jouw advies kwam net op tijd, en ik ga doen wat je aanraadt want je hebt wel gelijk!

Pia

Hallo Pia,

Wil je bedanken voor hetgeen ik met jou heb gedeeld, voor het luisteren en voor bewustwording in mijn proces.
Merk dat ik het nu laat gaan want ik moet eerst zelf dieper voelen welke keuzes ik maak.
Merk dat ik niet voel, nu, er met Marleen uit te komen, het is te moeilijk en dat is steeds opnieuw, zo.
Laat voorlopig het delen even rusten, misschien tot een andere keer.Groeten, Marleen.

Tara

Tara een liefdevol maar acuraat medium ik spreek haar vaker al een paar jaar en alles wat ze zegt komt uit dankjewel lieve Tara en tot horens

Pauline

Beste Pauline,
je hebt mij geweldig geholpen! De manier waarop jij mij naar de situatie laat kijken heeft mij hele andere inzichten gegeven. Ik begrijp alles nu veel beter en ik zie met vertrouwen de toekomst weer tegemoet.
liefs Margriet

Willem

Willem is een joviale warme man, met het hart op de tong. Aan hem weet je wat je hebt. Hij heeft mij toch steun weten te brengen bij waar ik zelf mee zat. Een topper!

Erik

Erik is kort maar krachtig, eerlijk, broodnuchter en heel zuiver. Aan Erik weet je wat je hebt als je maar ook naar jezelf kijkt en eerlijk bent. Hij brengt rust en helderheid op alles waar je maar mee zit. Een hele goeie.

Mirjam

Beste Miriam,
De wijze waarop jij wat je door mag krijgen met mij hebt gedeeld vind ik heel bijzonder. We hebben mooie gesprekken gehad die mij helpen oude gewoontes en aannames eerlijk te bekijken en daarmee heb je mij de handreiking gegeven een nieuwe aanpak bij deze nieuwe levensfase me eigen te maken. Dank je wel! Ik raad Miriam aan aan iedereen die niet alleen antwoorden wil maar ook bereid is naar zichzelf te kijken om te zorgen dat je andere situaties en andere uitkomsten gaat creeeren.
Groet,
Esther

Alberdina

Alberdina slaat direct de spijker op de kop en kort en bondig. Heb ik niet eerder meegemaakt. Voor mij nummer 1.

Sandra

Sandra, je voorspelling mbt Maarten kwam uit tot in detail..dankjewel.

Angela 2

Lieve lieve Angela 2.
Wat heb ik jou de laatste maand veel gevraagd en veel gesproken . Iedere keer beantwoorden jij weer mijn vragen en stelde je mij gerust.
Jij deed mij voorspellingen over het huis wat ik te koop had staan en over het verloop daarvan.

Lieve Angela. Al jouw voorspellingen zijn uitgekomen en wat ben je een schat van een vrouw

Dank je wel. Dank je wel voor alles

Liefs jozefien

Jet

Lieve Jet,

Dank je voor ons gesprek. de tijd vloeeg voorbij. Jet hebt me goed geholpen door samen met mij een meditatie te doen waardoor ik met mijn eigen liefdesenergie in contact kwam. dat voelde heel goed.
Daarnaast heb je me mooie inzichten gegeven in de situatie waarin ik me nu bevind en me hele praktische handvatten geboden hoe ik daar nu mee om kan gaan.

Alles komt goed..

Mirjam

Het beste medium die ik ooit in mijn leven hebt gekend. Zit zelf met een zielsverwant, en altijd als ik ergens mee zit of ik kom er zelf niet uit kan ik Mirjam bellen wanneer ik wil. Een van haar voorspellingen is al uitgekomen. En alles wat zij aanvoelt, doorkrijgt en doorgeeft is 100% waar. Zij is de beste! Een aanrader om eens met deze vrouw een goed gesprek te voeren. Het werkt echt verhelderend.

Jet

Lieve Jet
Ik heb door het gesprek met jou meer inzicht gekregen over mijn gevoeligheid. Dat ik mag vertrouwen op mijn gevoel.
Het contact met mijn overleden broer doet mijn goed.
Na het gesprek voelde ik een last van mijn schouders afgaan.

Dankjewel ? mooie dag!

Jet

Dankjewel Jet voor je heldere en duidelijke uitleg waar ik op dit moment sta. Ik weet nu dat ik iets moet loslaten op mijn nieuwe weg. Nogmaals dank

Irén

Kundig, betrokken en betrouwbaar. Weet zoveel en kan goed adviseren! Ik raad een ieder met levensvragen Iren aan!
Dank je Iren!

Jet

Wat een enorme doorbraak had ik op een onderwerp dat me al jarenlang achtervolgt. Tijdens het gesprek kwam er een inzicht wat echt een life changer gaat worden de komende tijd. Bedankt Jet!

Jet

Lieve Jet

Wat ben je een lief warm mens. Je laat me weer even tot de ware ik komen. De woorden die je zei klopt precies!! Kreeg zo’n warm gevoel van binnen toen ik je aan de lijn had. Ga vaker me hand op me hartje leggen om weer even tot mezelf te komen. Lieve mensen wil je warmte voelen en een oprecht antwoord met een duidelijk uitleg..bel dan deze lieve vrouw. Want je kunt daarna weer sterk veder.
Een lieve warme groet van Denise

Carolien

Ik heb al meerdere malen contact gehad met Carolien, daarstraks heb ik haar een applaus gegeven! wat is deze vrouw een kei van een medium, niet normaal zó correct. Ze is recht voor de raap en zal geen dingen zeggen om je te pleasen, ze is eerlijk en daar bel je tenslotte voor, om verder te kunnen. In één woorden stroom vertelde ze mij daarstraks wat er speelt en dit is werkelijk allemaal juist!
Wil je een handvat van een no nonsense type…..bel boxnr 8046. Succes!

Irén

Lieve Irén,

Ik wil je bedanken voor je hulp/adviezen, zuivere en eerlijke gesprekken, bijzondere meditaties, waardoor
ik elke keer beter in mijn eigen kracht kom en om mijzelf te vinden en om te groeien.
Echt, ik ervaar het ieder keer als bijzonder, warm, zuiver en oprecht. Je toewijding is ontzettend groot.
Nogmaals heel erg bedankt.

Lies 1

Beste Lies,
Ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp die ik van je ontvang, je helpt mij ontzettend om meer in mijn kracht te komen en de blinde vlekken te ontrafelen. Ik merk dat ik in korte tijd door veel heftige stukken ga en oude stukken aan het oplossen ben en jij bent een enorme steun op deze pittige maar ook mooie reis. Heel erg bedankt hiervoor.

A

Pauline

Dag Pauline,
Ik sprak je in de nacht van zondag op maandag.
Ik heb je raad opgevolgd en niet naar afspraak gegaan.
Voel dat ik nu echt eerste stap naar ‘beter worden’ heb gezet.
Enorm bedankt.
Je herinnert mij vast 😉

Foekje

Foekje ?voor de mensen die jou talenten nog niet kennen zou ik zeggen….. zit je met een vraag een dillema ,sta je voor een keuze bel naar boxnummer 3624 ☺Foekje is een nuchtere vrouw ,is rationeel ingesteld maar kan ook erg meelevend zijn,ze heeft enorm veel geduld en ze draait er nooit om heen ?haar kaarten vertellen hoe het op dat moment is?een enorme aanrader voor vele ?lieve Foekje ik ben blij dat je mij al zolang ondersteund en enorm veel geduld met mij hebt lieve groet ester

Nathalie

Jouw consult over de bloemist en de buren klopt helemaal. De fout lag bij de bloemist 🙂

Yvonne1

Yvonne ,

Bedankt voor het fijne gesprek gisteren over tweelingzielen waar je me alles over kon vertellen.
Heel bijzonder!
Alles klopte en op hoog spiritueel niveau..
Een liefdevol en eerlijk mens… een gouden draad tussen hemel en aarde..
Ik heb nu weer wat meer rust in mijn ziel en lichaam
Bedankt!

Saskia

Yvonne2

Yvonne ,

Gezien ik zelf ook spiritueel ben kon ik aan jou foto zien dat je een eerlijk mens bent en waardevolle informatie bezit .
en ik had gelijk.. bedankt voor jou rake en ware woorden.. jou inzichten op een hoog niveau..
Ik ben zeer dankbaar dat je me zoveel kon vertellen over tweelingzielen…
Het klopte.. alles klopte…
Bedankt ik heb nu weer wat meer rust in mijn ziel en lichaam..

Saskia

Pauline

Dag Pauline,

Via deze weg wil ik jouw nogmaals bedanken voor het consult i.v.m. met mijn bachelorproef. Ik was zenuwachtig, onzeker en angstig over de verdediging voor de jury. Je stelde me gerust en zei me dat het gesprek positief zou uitdraaien. Jouw voorspelling klopte volledig! Kortom het consult was zeer helder, oprecht en geruststellend.

Ik wens jouw nog veel succes met jouw carrière als medium!

Hartelijke groetjes,
S.

Angela 2

Lieve Angela,

Hartelijk bedankt voor uw consult telefonisch het voelde heel goed aan en het was een super fijn gesprek. U heeft me evht kunnen helpen op mijn vragen. Toekomst zal ik zeker bij u terug komen! Liefs Rishma

Harma

Beste Harma,

Bedankt voor de warme en waardevolle gesprekken.

Lieve groetjes, F.

Angie

Angie, bedankt voor de mooie uiteenzetting. Ik begrijp het. Je hebt me inzicht gegeven in de situatie met hem. Ik laat hem nu.
Ik bel je zeker nog eens, liefs S.

Jannie

lieve Jannie, dank je voor de heldere consulten!
Liefs, Jo

Angela 2

Lieve Angela, dank je wel voor al je hulp en je luisterende oor de afgelopen jaren. Je voorspellingen (de laatste over mijn nieuwe baan) zijn altijd uitgekomen. Je bent een vrouw uit duizenden.

Sabrina

Sabrina, ik vond het heel fijn jou vanmorgen even gesproken te hebben. Je weet altijd precies te vertellen wat er speelt. Ik vind het altijd een heel fijn en rust gevend gesprek. Duidelijk en to the point. Dank je wel weer voor het gesprek , als ik weer eens vragen zou hebben dan ga ik jouw zeker weer bellen. Groetjes en veel liefs. S.O

Sandra Edine

Lieve Sandra Edine,

Wat kun je dat prachtig verwoorden. Precies hetgeen ik nodig heb om mijn gevoel te begrijpen. Je bevestigt mijn gedachten, terwijl ik je hier niets over heb vertelt. Ik voel me heel blij nu. Ik ga het nu vrijlaten, liefs van S.

Sabrina

Lieve Sabrina,

Een topper die ik iedereen aanbeveel. Overzichtelijk, begrijpt je. Voel me altijd goed na een gesprek en weet wat ik verder moet doen.
Kortom, een geweldig mens.

Angela 2

Bedankt voor de goede adviezen die je mij hebt gegeven om de juiste liefdespartner tegen te komen.
Ik zal eraan werken en fijn om te weten dat er dan een leuke dame op mijn pad gaat komen 🙂

Jet

Dank je wel Jet! Jou feedback over ff diep in de put zitten heeft me weer upgelift. Ik mocht er gewoon ff zijn met al mijn zware gevoelens. En dank voor het feit dat je de dingen weer in de juiste positieve daglicht heb gezet. Geeft vertrouwen om verder te gaan met mijn proces en een zonnige toekomst tegemoet te gaan. Als ik die man en een nieuwe woning vind dan laat ik je het weten.

Groetjes, Wendy

Irén

Beste Irên,
Bedankt voor de waardevolle, warme, open en zuivere gesprekken. De heldere en eerlijke uitleg. Ik ervaar de gesprekken als zeer bijzonder. Nogmaals dank.
Lieve groet.

Tara

Al enkele jaren vaste consulent Tara. Hele goede readings fijne liefse volle vrouw. Ben blij dat ik altijd bij haar terecht kan.

Jet

Jet in januari heb je een lezing gedaan het was een zeer verlossend gesprek naar de toekomst toe. Ik voelde me 10 kg lichter.
Nu zijn we ondertussen 7 maart en je lezing is uitgekomen. En ze is nog vlugger uitgekomen dan je had gezegd. Dank je wel ! Hilde

Carolien

Gisteren een verrassend consult gehad met Carolien. Zij kon exact de persoonlijkheid van mijn ex weergeven, ook een goede uitleg over oorzaak en gevolg, hoe en waarom. Daarnaast heeft zij ook nog een aantal prognoses gegeven. Kortom, iemand die je moet bellen.
Ik begrijp overigens niet waarom er zo weinig reacties over haar staand vermeld in het gastenboek.
Dank je wel, Carolien

Alberdina

Ik heb nu 3 x contact gehad met Alberdina.
Ze is een hele wijze vrouw die rustig, vriendelijk en adequaat raad geeft. Ze houdt je ook niet onnodig aan de praat.
Ik kan haar zeker aanbevelen.
Bedankt voor je adviezen, Alberdina.

Foekje

Lieve Foekje,

Ik wil je laten weten dat ik ontzettend blij met je ben,niet alleen als raadsvrouw maar ook als mens.
Je bent goed in je intuitie ,je bent goed in je kaartleggingen je bent er om andere te helpen en nooit om andere af te vallen,dat maakt jou een mooi mens!je bent meer dan een raadsvrouw,je doet het met je hart en ziel,ik zou het fijn vinden als mensen je gaan bellen als ze dit lezen om te ervaren hoe je bent als mens en niet alleen als raadsvrouw ,je mag bescheiden zijn maar jou gave is echt en puur lieve groet Ester

Alberdina

Lieve Alberdina wat ben jij goed, alle antwoorden die je gaf en je goede
raad je bent enorm. Ik heb je al een paar keer om raad gevraagd en het
was altijd goed. Je bent en blijft mijn spirituele raadsvrouw. Ook als
het over ziektes van mij of mijn gezin gaat geef je goede adviezen. En
in droomuitleg en je een kei. Lieve groet Johanna.

Angie

Angie, net een super leuk en fijn gesprek met je gehad. Je voelde de dingen en vertaalde ze zeer persoonlijk en verrassend . Bijzonder bedankt. Ik ga rust nemen voor mezelf, loslaten en de dingen op me af laten komen. . Bel je zeker nog eens. Veel liefs.

Mirjam

Duidelijkheid, geruststelling en vooral handvatten om verder te gaan. Mirjam zet mij liefdevol met twee benen op de grond. Ze heeft oog voor alle kleine dingen en daardoor kan ik grote stappen zetten. Dank je wel Mirjam voor de onze gesprekken, door onze samenwerking kan ik mij ontwikkelen en kom ik vooral tot rust.

Angela 2

lieve beste Angela2,

Ik voelde al een hele tijd iets en nu samen met jou heb ik de vinger op de zere plek kunnen leggen. Het heeft mijn gevoel bevestigd en helder gemaakt. Dat geeft rust. Nu afwachten wat de toekomst brengt. Wat ik verder prettig vond was dat we een gesprek hadden als waren we vriendinnen. Dit geeft een fijn vertrouwd gevoel. Wie weet tot een volgende keer.
A-X

Jolanda

Ik vind Jolanda een prima medium! Ze is niet omslachtig, komt vrij snel tot de kern, geen ellenlange uiteenzettingen, en geeft je goede adviezen. Ze is de moeite waard om nog eens geraadpleegd te worden.

Erik

Aan Erik,

Dank je wel voor het zeer waardevolle consult, laatst laat op de avond.
Ik heb helemaal geind wat je zei, en vervolgens daarnaar gehandeld. Het resultaat is verbluffend!
dat wil niet zeggen, dat ik ervanuit gaat dat alles nu meteen goed is tussen mij en mijn oogappel 🙂
maar dat hij in feite een vorm van autisme heeft, legt alle puzzelstukjes precies pas.
dank je wel Erik, liefdevol en wijs: dat ben jij!!!!
Alicia

Spirit4U

Lieve Foekje, je bent een rustige, intuïtieve en kundige vrouw. Ik ben heel blij en dankbaar met je advies, het verklaart veel. Inmiddels heb ik me aangemeld voor de Biophotonen therapie. Wat is dat interessant! En logisch natuurlijk, waar het donker is, mag weer licht schijnen! Bedankt Foekje, warme groet

Een reactie van Medium Cham, voor iedereen een heel mooi, gezond en vruchtbaar 2017 !!!

Wilma

Dank je wel Wilma voor weer een fijn gesprek met jou. Je bent een kei en ik bel je in ieder geval t.z.t (oktober) weer op als hetgeen uitgekomen wat je voorspeld hebt. Een lieve groet en een fijne jaarwisseling!
F.

Wilma

Lieve Wilma,

Ik dacht je verdiend het om hier iets te schrijven over je. Hartelijk bedankt voor het fijne gesprek die ik net met je heb gehad . Je bent een zuiver iemand !
Tot snel , ik hou je op de hoogte betreft mijn project.

Liefs Manuela

Miep

Hulpvaardige Lichtbrenger, Miep-

Hartelijk dank voor jou heldere woorden die licht laten schijnen op de situatie waarin ik momenteel vertoef!
Het doet deugd om met iemand die heldervoelend is en een andere manier van kijken en voelen heeft ontwikkeld, te ontmoeten, hier.
Het brengt mij hulp en meer inzicht in mijn huidige situatie!
Zeker ook fijn, een luisterend oor, als bijna je hele familie ver weg in het buitenland woont en er daar géén heldervoelende mensen tussen zitten. ; ) ( Nou ja, misschien mogen ze het nog ontdekken ; )

Dank je MieP!

Ella x

Irene

Lieve Irene,
Wat deed het deugd om met jou te bellen.
Je bent zo zacht en invoelend.
Ik voel me helemaal gezien en begrepen door jou.
Ik voel me echt opgelucht en een stuk beter.
Liefs, Gerda

Carolien

Lieve Carolien,

Ik ben nog even aan het bijkomen: zo juist legde jij de vinger op mijn huidige situatie. Niet alleen zakelijk, maar ook relationeel. Had nog wel langer met je willen praten. Moet nu een stukje zelf doen. Dank je wel. Dank je voor een super consult Xx Alexine

Harma

Harma
Je heldervoelendheid lijkt me zeer precies en ik voel me daardoor heel erg gezien en erkend door jou.
Dat doet me heel veel deugd, je geeft me daarmee een duwtje in mijn rug en meer zelfvertrouwen.
Je voelt wie ik ben, wat ik voel en wat ik doormaak.
Ik vind je een hele warme en ondersteunende persoon.
Dankjewel hiervoor.

Lieve Angela,
Wat heb jij me goede inzichten gegeven.Je zei precies zoals het was gegaan ik ben er helemaal van onderste boven.Ik ga er mee aan de slag zoals je het zei .Bij deze duizend maal dank ga je zeker terug bellen
heel veel liefs Tosca

Sabrina

Wat ben je een prachtig onderscheidend medium ,zonder dat er oordelen van aannames doorheen sijpelen!Zo puur ,zo echt en eerlijk!Je hebt er een fan bij!BIG HUGSSS

Lieve Willem, wat een warm en lief mens ben jij. Gisteren een consult van jou gehad en alles wat ik voelde klopte zoals je mij aangaf. Jij hebt mij weer het vertrouwen gegeven dat ik op het juiste pad zit en dat mijn wens in vervulling zal gaan. Je hebt echt een hele heldere kijk op zaken en door je nuchterheid geef je een duidelijk antwoord. Ik ga je zeker vaker bellen. Je bent een topper. liefs J.

Alberdina

Alberdina,

Zojuist contact met jou gehad. Dank je wel voor je goede en snelle adviezen. Je bent een kanjer!
Groetjes,
Fernanda

Spirit4U

Wauw carolien,

Ongelooflijk hoe treffend mijn vragen zijn beantwoord. Kippenvel gewoon hoe je alles hebt verwoord en datgene waar ik over in de war was duidelijk hebt gemaakt en precies hebt omschreven, wat de situatie op dit moment is en wat er nog mag komen. Heel bijzonder en voor mij reden om tot rust te komen in mijn hoofd en te stabiliseren zodat ik in mijn eigen kracht blijf. Voor iedereen een fantastische dame met een groot helderziend vermogen. Geen langdradige antwoorden. Duidelijk en helder.

Henriette

Henriëtte heeft me weer eens een stukje verder geholpen door alles aan elkaar te knopen en te benoemen waar het vandaan komt. Dank je wel <3

Foekje

Ik werk zelf voor SPIRIT4U…maar ook ik heb ook wel eens advies nodig…..dan bel ik meestal foekje…een enorme gesprekspartner die me hele goede raad en advies geeft…haar antwoorden kloppen altijd….

vriendelijke groeten !

Foekje

lieve Foekje,je bent mijn raadsvrouw,ik vertrouw je,ik ken je nu al een hele tijd en jij bent zo bijzonder voor mij!!!!!!altijd een luisterend oor een genie in het leggen van de kaarten ,en in het pendelen…..je bent voor mij een topper en ik hoop je nog veel te mogen benaderen via deze site!!!ik zal zeggen lieve mensen Foekje is een echte aanrader probeer haar box nummer eens 3624 anders zul je het nooit te weten komen ….
Foekje zet ““““““““`-m op veel liefs van je trouwe fan ester

Lies

Lieve Lies Apon bedankt voor de reading was heel mooi en ik heb duidelijk atwoord gekregen van mijn vraag. Ben ik heel blij en dankbaar voor van af nu luister ik naar de innerlijke gevoel want daar zit de echte waarheid. Wat heeft u een warme hart bedankt voor de mooie inzicht warme groet Henrieta ?

Sabrina

Lieve sabrina,
Je bent een engel echt waar! Zuiver , lief en onvoorwaardelijke steun ! Is een echte aanrader werkt via haar gidsen waardoor ze gevoel heel goed kan waarnemen !! Vrouw uit Belgie je weet wel wie , dikke knuf?

Ank

Goeie dag Ank, Hartelijk dank voor de reading & heling v. gisteren 14/06. Het voelde als een fijn, diepgaand gesprek. Ik ervaar opnieuw rust, levensvreugde & hernieuwde moed om dagdagelijkse dingen aan te vatten ; heel erg waardevol voor me ; Ik ga aan de slag met wat u me heeft aangeraden. Dank u & tot aan de telefoon. Warme groet, Myriam.

Angela 2

lieve angela 2

Heel hartelijk dankt voor je reading van gisteren. Ik heb fijn gesprek met je gehad.
Alles wat je zei klopte als een bus. Ik ben benieuwd wat je voor mij heb t voorspeld en hoop dat het uitkomt ,heb alle vertrouween in je.
Ik laat het je zeker weten als je voorspellingen uit gekomen zijn
Ik bel je zeker nog terug. Je bent het waard.
gr. m

Jet

Lieve Jet,

Heel hartelijk dank voor je reading van vandaag. Heel treffend allemaal, zonder poespas of zweverigheid. Je hebt veel inzicht. Ik zal jou zeker nog een keer willen spreken want je bent werkelijk een parel! Lieve groet, F.

Lilian

Je hebt een rustgevende stem. Fijn gesprek gehad en ja soms had ik liever anders willen horen maar je hebt mij een duwtje in de goede richting gegeven .HOOP JE na een tijde weer te spreken en nogmaals BEDANKT.

Sabrina

Lieve Sabrina ,
Jij bent zo ongelooflijk ” goed ” !!! Alles wat je zegt , is zo ” de nagel op de kop ” , om kippenvel van te krijgen !!!
Je ziet de dingen zo ” loepzuiver ” ! Je verwoord , de soms zeer ingewikkelde materie , met zo’n gemak én : Met de juiste – eenvoudige woorden , zodat ze voor iedereen verstaanbaar zijn !!! Je geeft je onvoorwaardelijke steun aan diegenen die het zo erg nodig hebben !!! Jou wijze-gouden raad , mag ik zeker niet vergeten , want die is inderdaad ” héél wijs “!!! … Je slaat me steeds met verstomming : Hoe kan ze dat toch allemaal weten ??? Ik heb alle geluk van de wereld , dat ik jou heb leren kennen !!! Je reikt me de juiste inzichten aan en ik heb àlle vertrouwen in jou en ik DANK JOU voor alles !!! M.E.

Sabrina

Lieve sabrina,
Ze is echt mijn steun, luisterend oor en geeft goeie advies. Zit iedere keer bij het rechte eind. Dank je wel.
Heel veel liefs 1 van je trouwe bellers

Niki

Vanochtend een gesprek gehad met Niki naar aanleiding van mijn foto die ik haar al een paar dagen eerder toegestuurd had. Fijn om te horen dat ze de foto al had bekeken en er al een en ander bij had geschreven. Wat ze schreef herkende ik heel goed. Bijzonder hoe ze een omschrijving gaf door de letters van mijn naam te gebruiken voor steekwoorden en zinnen. Eveneens bijzonder om te horen dat ze branderige ogen voelde en daar heb ik al een tijdje last van. Echte kernzaken zeker m.b.t. tot mijn werk kwamen aan bod. Echt tips, waarbij ik weer een bevestiging kreeg dat ik toch op goede weg zit en vertrouwen in mezelf moet vasthouden. Ook leuk dat ze nog een extra kaart trok waarbij ze de verandering ziet gaan gebeuren, waar ik eigenlijk in mijn hoofd al een tijd mee bezig ben. Een aanrader om haar te bellen. Lief, geduldig en weet veel te vertellen. Bedankt nogmaals!

Lilian

Daarstraks een telefoongesprek gehad met Lilian, het was super, wat een talent, ze beschreef alles en iedereen zoals het werkelijk was. ik stond echt perplex. Ik wist niet dat mensen echt zoveel gave bezitten. Lilian is een echte aanrader voor goed advies. Nogmaals bedankt voor de fijne babbel lieve dame.

Daisy

Wat een fijn gesprek met jou , Daisy, gisteren. Je bent inderdaad erg kundig en voelt of ziet veel. Heel bijzonder en ik had er heel veel aan. Het inzicht wat je mij gaf over iets wat nog diepe pijn geeft en wat ik met behulp van hypnotherapie zal kunnen aanpakken. Ik heb al een afspraak staan vanavond met een therapeut. Bedankt en ik bel graag nog een keer wanneer ik vastloop met iets.
LH
PS Fijn dat het een stukje goedkoper is geworden!

Daisy

Bedankt voor het fijne gesprek Daisy ! Je kon in korte tijd veel vertellen over de man in kwestie ;). Ben benieuwd hoe het zich gaat ontwikkelen ! Ik ga zeker weer eens bellen ! Liefs I

Jet

Beste Jet, wij werken nu al een langere tijd met jou medium, dit zowel zakelijk als prive.
De voorspellingen gecombineerd met jou adviezen zijn voor ons van grote waarde.
Al het geen jij aangegeven hebt is tot nu toe ook zo gegaan en uitgekomen.
Je bent helder in je adviezen en wij kunnen je bij andere hierdoor zeker aanbevelen.
Groet, W en L.

Niki

Beste Niki,
Bedankt voor al jou hulp! Jij hebt haarfijn aangevoeld wat in mijn leven speelde en nu speelt dus wat jouw toekomstvoorspellingen betreft heb ik er geen twijfel aan. De hele reading was precies nauwkeurig omschreven tot de laatste puntje. nou kan ik weer vooruit. Een hele fijne gesprek! heb hele goede adviezen ook voor mijn carrière doel .Van harte bedankt!

Aurora

Wauw, wat een geweldige medium is Aurora. Bel je met een vraag,
en ze weet in detail hoe de zitting helemaal verloopt. Ik ging dus vol
vertrouwen naar de zitting. En wat denken jullie, alles zoals zij vertelde is
het gegaan. Helemaal tot in de detail wist ze me te vertellen.

Jet

wauw jet, wat ben jij goed dank voor de mooie consulten je bent een topper !!!! je bent zeker een aanrader lieve groet je weet wel van wie

Esther 1

Lieve Esther,
dank voor je goede raad, luisterend oor en troost. Je benadering is altijd van een zachte kant en toch heel aards. Ook ben je heel geduldig en geeft een andere de ruimte. Ik beveel je graag aan voor anderen.
Hartelijke groet, Melissa

Daisy

Lieve Daisy,

Dank voor je mooie consult vanmorgen.
En heel fijn dat je me een hart onder de riem stak inzake privé-kwesties!
Dikke kus
Mir

Miep

Lieve Miep,

Ik heb je net gesproken …je hebt 4 mooie kaarten getrokken of 5? 🙂 … de vraag was relatie gerelateerd en naar mijn gevoel klopt het hoe je hem omschrijft en wat hij voor mij voelt. Maar ook hoe hij op dit moment in het leven staat. Je bent een puur en zuiver mens, eerlijk en zo lief dat je zei ” ik moet jou beschermen ” …gelukkig zijn het positieve dingen die je ziet, is het het niet dan ben je ook heel eerlijk omdat te vertellen. Je brengt het zacht en kundig over…. voor mij ben je een rustpunt en ben ik weer in balans en vooral in mijn eigen kracht. Ga zo door met je werk, jij verdient meerdere klanten omdat je oprecht en puur bent.

Hartelijke groet,

Kitaya 🙂 X

Lies

lieve. lies wat een geweldige ziwls gesprekken niet te beschrijven zomooi . en de heling was top voor mijn alle spanning is weg. je bent een engel. lieve gr. marianne

Sabrina

Erg onder de indruk van de eenvoud van t gesprek maar een zo treffende en precieze omschrijving en herkenning van de situatie waardoor je inzicht krijgt. Alles op een rijtje kunt gaan zetten. Zoals sabrina alles verwoordt en kan zien; echt wauw! Wat een gave. En wat voel ik me ontspannen na t gesprek. Bedankt

Angela 1

Lieve lieve Angela1,

Wat ben jij goed. Wat zaten we op een lijn.
Ik dank je voor je top-inzichten en je superconsult.
Ik weet dat de klik er van 2 kanten moet zijn om een goed consult te kunnen krijgen..
Maar dit is werkelijk een heel hoog consult geweest.
Ben er heel erg dankbaar voor!
Spreek je snel weer!
liefs Mir x

Monique

Hey Monique, via deze weg wil ik je bedanken voor de fijne sms-consulten. Dank je wel voor je steun, geduld, advies, “luisterend”oor, voor wat je voor me mag zien in de kaarten en voelt…en dat mag overbrengen naar mij. Het gaat nog steeds up en down, maar mede dankzij jou kan ik steeds weer door…op naar een mooi 2016, Liefs Colinda xxx

Jet

ik had een consult en het was een zeer mee en inlevend wijs hart onder de riem gevend consult !!

Jet

Jet je bent een TOPPER alles wat je me vertelde is uit gekomen dank voor je mooie en wijze consult liefs Janny

Als Medium Cham wil ik iets algemeens zeggen : “Wat is de site mooi geworden zeg ! Mijn complimenten, overzichtelijk, er straalt rust uit.”

Miep

Miep (8025),
jij bent een topper eersteklas! Door jouw rust en luisterend oor kun je mensen op weg helpen om de juiste weg te bewandelen. Jouw oprechtheid en betrokkenheid is groot en wordt zeer gewaardeerd door mij. Een spiegel voorhouden is jouw kracht en kwaliteiten benoemen waarmee je weer verder kunt. Jouw gevoel zit goed en het klopt met wat ik tot nu toe heb meegemaakt. Succes bij spirit4u!! Jij gaat het helemaal maken…..

Sabrina

Sabrina,
jij bent een topper… veel mensen gesproken maar jij wist me toch wel echt de kern te vertellen.. je wist zonder enige moeite te vertellen wat er met mijn ex aan de hand is, hoe hij zich voelt etc. alles kwam me heel bekend voor, super!

Sabrina

Sabrina,
ik wil je echt aanraden aan mensen die willen weten hoe het zit met de gevoelens tussen 2 mensen.. Ik geloof echt dat je juist zit, want nu voelde je in het verlengde van de vorige keer, straf vind ik dat eigenlijk hoe je de ander zijn gevoelens kan duiden en hoe de relatie zal evolueren en wat ik best doe en niet doe! Dank je Sabrina, ik bel je zeker nog.
CHantal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *