Over José

Welkom, mijn naam is José.

De geboortehoroscoop: Je horoscoop zou je kunnen zien als een levenswegkaart. Je kunt in de horoscoop je behoeftes en talenten zien, dat wat je zou kunnen ontwikkelen of ontdekken van jezelf, zodat je meer inzicht krijgt in jezelf en het leven.

Een jaarprognose: Het leven staat niet stil, de planeten draaien verder. En met hun energie kunnen ze bepaalde thema’s in een bepaalde tijd op de voorgrond zetten. Thema’s die bijvoorbeeld met relaties te maken hebben of je werk of onverwerkte situaties, die nu aandacht vragen. Met verschillende astrologische technieken kan ik deze thema’s uitwerken en meer inzicht geven. Met de astrologie kun je nooit exacte gebeurtenissen aangeven, alleen welk thema gaat spelen.

Kinderhoroscopen: als ouder is het fijn om te weten hoe je kunt inspelen op de behoeftes van je kind om een mooie relatie te kunnen opbouwen en dat het kind zijn eigen weg kan vinden.

De tarotkaarten gebruik ik niet om de toekomst te voorspellen, maar als inzichtgevend instrument. Naar mijn weten is toekomst voorspellen niet mogelijk. Zoals een groot Frans filosoof schreef: ‘De toekomst, die moet je niet voorspellen, maar mogelijk maken.’

Zowel de psychologische astrologie als de tarot vind ik een waardevol hulpmiddel om meer inzicht te krijgen in jezelf. Je kunt de hele wereld wel willen veranderen, maar de verandering begint toch echt bij jezelf. Het is mooi om je bewust te worden van je zelf, om vandaar uit te leren begrijpen op welke manier je jezelf het beste kunt ontplooien of hoe je met een actuele situatie om kan gaan. Welke acties je zou kunnen ondernemen. Vaak weet je dit innerlijk al wel, maar een horoscoopanalyse of een tarotlegging kunnen je net dat zetje geven, waardoor je weer verder kunt met je persoonlijke ontwikkeling of met een situatie.

Soms is het fijn om alleen maar even je verhaal of emoties kwijt te kunnen door in gesprek te gaan. Ook daarvoor kun je bij mij terecht, ik luister oprecht.

Wil je weten wanneer ik online ben? Plan nu een afspraak met mij in via de knop afspraak bij mijn profiel.

Graag tot ziens,

Reviews